• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ELIAS: Σύντομος, αλλά εντυπωσιακός αγώνας!
Ο Ισπανός κατέφερε να ηγηθεί της κούρσας στους πρώτους γύρους, αλλά ένα γλύστριμα τον οδήγησε σε εγκατάλειψη, βάζοντας φρένο σε μια πραγματικά εντυπωσιακή επίδοση.
Νέα 28/07/2009 - 11:01

Ξεκινώντας από την όγδοη θέση στη σειρά εκκίνησης, ο αναβάτης της San Carlo Honda Gresini ήταν εντυπωσιακά επιθετικός στον πρώτο γύρο, προσπερνώντας τους πρωτοπόρους του Πρωταθλήματος Valentino Rossi και Jorge Lorenzo, για να ηγηθεί του αγώνα.

 

Ο Elias παρέμεινε μπροστά μέχρι τον τρίτο γύρο, αλλά υποχώρησε στην πέμπτη μέχρι τον επόμενο. Παρ όλα αυτά, ο Ισπανός είχε καλό ρυθμό και ακολουθούσε τους πρωτοπόρους. Καθώς οι συνθήκες χαλούσαν, άρχισε να βελτιώνει το ρυθμό του, περνώντας μπροστά από τον εργοστασιακό αναβάτη της Honda, Dani Pedrosa, στον όγδοο γύρο.

 

Τα slicks ελαστικά σε βρεγμένη πίστα ήταν ένα ρίσκο για όλους τους αγωνιζόμενους (πλην του Casey Stoner και του Nicky Hayden) και ο Elias ήταν το πρώτο θύμα αυτών των συνθηκών όταν άγγιξε τη λευκή γραμμή στην έξοδο της γρήγορης στροφής Schwantz, λίγες στιγμές αφού είχε περάσει τον Pedrosa.

 

Ο νικητής του Πορτογαλικού Αγώνα, του 2006 οδηγήθηκε σε πτώση και εγκατάλειψη.

 

"Ήταν πολύ κρίμα που έπεσα, γιατί ένιωθα ότι μπορούσα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα. Είμαι απογοητευμένος για όλους στην ομάδα μου" είπε ο Elias.

 

"Έκανα καλή εκκίνηση, ο ρυθμός μου ήταν γρήγορος, αλλα δυστυχώς, ο πίσω τροχός πάτησε στη λευκή γραμμή, γλύστρισε και εκεί τελείωσε ο αγώνα για μένα. Ήταν ευχάριστο που ηγήθηκα του αγώνα, έστω και για λίγους γύρους, και όταν βρέθηκα πίσω από το Rossi, μπορούσα με άνεση να ακολουθήσω το ρυθμό του. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, πιστεύω ότι θα μπορούσα να διατηρήσω ένα καλό ρυθμό μέχρι το τέλος."

 

"Δε θέλω να σκέφτομαι ότι άσχημο συνέβη, διότι σήμερα τρέξαμε μαζί με τους πρώτους, και αυτά είναι σίγουρα καλά νέα. Αυτό μας δίνει μια σημαντική ένεση αυτοπεποίθησης για το μέλλον", τόνισε ο Ισπανός.

Επόμενο άρθρο »

Hμερολόγιο 2010

« Προηγούμενο άρθρο

SUPERBIKES: Νίκες για Biaggi και Spies στο Brno.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα