• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Thailand ΕΔ1
Camier και Hayden το 1-2
Νέα 11/03/2016 - 09:54

Ένας δυνατός Leon Camier βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους σήμερα το πρωί, για το δεύτερο Γύρο των SBK-Motul στην Ταϋλάνδη.

 

Παρά το γεγονός ότι δεν ξέρει καθόλου την πίστα, ο Nicky Hayden κατάφερε να φέρει την Honda του στη δεύτερη θέση, στις ΕΔ1 που τελείωσαν πριν λίγο.

 

Οι συνθήκες της πίστας όσο περνούσε η ώρα βελτιώνονταν και ο Leon Camier έκανε μερικούς πολύ γρήγορους γύρους πάνω στην MV Agusta του για να πάρει στο τέλος την πρώτη θέση!

 

Η διαφορά του από τον δεύτερο Nicky Hayden ήταν πάνω από δυο δέκατα, με τον Αμερικανό πάντως να μην χάνει χρόνο και πολύ γρήγορα να μαθαίνει την πίστα.

 

Ο Hayden άφησε πίσω του 0,347 τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jonathan Rea και 0,364 τον ομόσταυλό του Michael Van der Mark.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Tom Sykes, με διαφορά εφτά δεκάτων από την κορυφή και μπροστά από τον Matteo Baiocco.

 

Ο Ιταλός επέστρεψε στο Πρωτάθλημα αντικαθιστώντας τον τραυματία Menghi στην VFT και κατάφερε να κλέψει την παράσταση φέρνοντας την Ducati του στην 6η θέση.

 

Ο Baiocco ήταν η καλύτερη Ducati σήμερα το πρωί, με την επόμενη Panigale R να είναι αυτή του Giugliano στην 10η θέση και 0,296 από τον Baiocco.

 

Ο Guintoli είχε μπει πολύ δυνατά στο ξεκίνημα των ΕΔ1, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να σταματήσει εξαιτίας προβλήματος με τη μοτοσυκλέτα του. Κράτησε στο τέλος την 7η θέση.

 

Θέση στη δεκάδα πήρε και ο Roman Ramos με την ιδιωτική Kawasaki του, όπως και ο Alex Lowes που ήταν ένα δέκατο πιο αργός από τον ομόσταυλό του.

 

Κάτω του μετρίου η παρουσία του Chaz Davies της Ducati στις πρώτες ΕΔ1, με τον Βρετανό να κατατάσσεται στην 15η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Ο Σάκης Συνιώρης στην KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM

« Προηγούμενο άρθρο

Davies: Σημαντικό τεστ στην Ταϋλάνδη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα