• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Δεν το περιμέναμε!
Ανταγωνιστικό ντεμπούτο για την R1 στα SBK-Motul
Νέα 01/03/2016 - 13:40

Σύμφωνα με τον Sylvain Guintoli, η 5η και 6η θέση που πήρε η Yamaha R1 στο ντεμπούτο της στα SBK-Motul, ήταν καλύτερες του αναμενομένου.

 

Έξι χρόνια μετά την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στα SBK-Motul, η R1 και ο Guintoli εντυπωσίασαν στον ένα γύρο, την πρώτη ημέρα στο Phillip Island.

 

Στους αγώνες κατάφερνε να κρατηθεί κοντά στους πρωτοπόρους, αλλά μόνο για τους πρώτους γύρους, ήταν σταθερός όμως και κατάφερε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις στο τέλος για να πάρει την 6η και την 5η θέση αντίστοιχα.

 

«Ήταν ένα δυνατό Σ/Κ για εμάς. Προφανώς και πολλοί περίμεναν πολλά μετά το θόρυβο γύρω από την επιστροφή της Yamaha στο Πρωτάθλημα. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή».

 

«Όπως έλεγα και στην παρουσίαση πριν ένα μήνα, θα μας πάρει καιρό μέχρι να αρχίσουμε να νικάμε, ωστόσο εδώ ήμασταν πολύ πιο ανταγωνιστικοί απ’ ότι περιμέναμε».

 

Έχοντας μια καλή βάση με τη μοτοσυκλέτα, ο Guintoli είναι βέβαιος ότι θα τα πάει ακόμα καλύτερα στο δεύτερο Γύρο, στην πίστα Chang της Ταϋλάνδης.

 

«Όντας κοντά στην κορυφή, τρία δευτ. στον πρώτο αγώνα και δυο στο δεύτερο, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το σύνολό μας, χωρίς να αφαιρούμε κάτι από το DNA της μοτοσυκλέτας».

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε μια πολύ καλή βάση και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από αυτό το σημείο για να φτάσουμε σε δυο εβδομάδες στην Ταϋλάνδη».

Επόμενο άρθρο »

1ο επίσημο τεστ Moto2-3

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Η παρουσίαση της VR46

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA