• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Έτοιμος για τον αγώνα!
Είμαστε πιο έτοιμοι από άλλους
Νέα 26/02/2016 - 15:02

Σύμφωνα με τον Jonathan Rea, το βασικό set-up που έχει στη μοτοσυκλέτα του είναι αρκετό για να τον βάλει σε θέση ισχύος ενόψει των πρώτων αγώνων του Πρωταθλήματος SBK-Motul.

 

O Rea μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος στον ένα γύρο, όμως έδειξε εντυπωσιακή σταθερότητα στην προσομοίωση αγώνα που επιχείρησε, κάνοντας 14 (από τους 18) γύρους στο 1:31!

 

«Ο άνεμος ήταν διαφορετικός σε σχέση με τις δοκιμές και η προσομοίωση που επιχειρήσαμε ήταν καλύτερη. Ήμασταν σχεδόν σταθερά στο 1:31 και περίπου μισό δευτ. πιο γρήγοροι από το τεστ».

 

«Η πίστα έχει καλύτερο κράτημα τώρα και αυτό μας οδήγησε στο να αλλάξουμε λίγο το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Αλλάζουμε απλά κάποιες λεπτομέρειες».

 

«Το κέρδος για εμένα είναι ότι είμαι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι η Kawasaki και με έναν εξαιρετικό αρχιμηχανικό όπως ο Pere Riba κι έναν καταπληκτικό τηλεμετρίστα όπως ο Paolo Marchetti».

 

«Έχουμε μια καλή βάση και πολλές πληροφορίες. Αυτό θα μας βοηθήσει αύριο. Πιστεύω ότι είμαστε περισσότερο έτοιμοι από άλλους».

 

Τέλος ο Rea είπε τη γνώμη του για την ταχύτητα της νέας R1, στο ντεμπούτο της στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul, με τον Guintoli να έχει τον καλύτερο χρόνο σχεδόν μισό δευτ. ταχύτερος από τον Rea.

 

«Έχουν αρκετά δεδομένα πλέον από αρκετά Πρωταθλήματα, ενώ και ο Guintoli είναι πολύ καλός αναβάτης».

 

«Δεν αποτελεί έκπληξη η παρουσία τους. Είχαν δείξει δυνατοί στα Πρωταθλήματα και στον Αγώνα Αντοχής. Είναι φυσιολογικό που είναι μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Για εμάς ήταν έκπληξη!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Phillip Island ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα