• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
250cc : Ο Debón στην κορυφή των πρώτων ελεύθερων δοκιμαστικών.
Ταχύτερος όλων ο Ισπανός, σε σχετικά στεγνή πίστα.
Νέα 24/07/2009 - 18:42

Ο Alex Debón ήταν ο ταχύτερος στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών για το Βρετανικό Grand Prix. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε στεγνές, σχετικά, συνθήκες μετά από τις αντίστοιχες μικτές των 125c.c. και των MotoGP.

 

Ο αναβάτης της ομάδας Aeropuerto Castello Blusens έγραψε χρόνο 1’33.432, επιβεβαιώνοντας την άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετά τη δεύτερη θέση στον τελευταίο αγώνα του Sachsenring.

 

Ο Ισπανός ήταν μόλις 0.041 δευτερόλεπτο ταχύτερος απο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Hiroshi Aoyama. Ο Álvaro Bautista ήταν τρίτος, χρησιμοποιώντας τη δεύτερη μοτοσυκλέτα της Mapfre Aspar Aprilia, μετά από πτώση λόγω έντονου φρεναρίσματος. Προσγειώθηκε στο δεξί ώμο του, αλλά κατά τ' άλλα ήταν εντάξει για να συνεχίσει να αγωνίζεται.

 

O νικητής του Sachsenring, Marco Simoncelli ήταν ο τελευταίος αναβάτης με διαφορά μικρότερη των δύο δεκάτων του δευτερολέπτου, από τον Debón, μπροστά από τον Lukas Pesek και τον Mike di Meglio.

 

Σημείο αναφοράς ήταν η επιστροφή στη δράση του Ralf Waldmann, ως αναβάτη της ομάδας Viessmann Kiefer, στην ηλικία των 43 ετών. Ο Γερμανός ήταν δέκατος όγδοος στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Βρετανικού Grand Prix.

Επόμενο άρθρο »

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: ο Lorenzo σκεπτικός με την Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: Ο Pedrosa 1ος σε περίεργες συνθήκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA