• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Θετικές πρώτες εντυπώσεις
Έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα!
Νέα 24/02/2016 - 11:58

Η νέα Ducati Desmosedici GP μπορεί να μην έβαλε «φωτιά» στην πίστα του Phillip Island, ωστόσο ο Andrea Iannone τονίζει ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.

 

Την τρίτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, πέρυσι, ο Iannone έγινε εργοστασιακός αναβάτης της Ducati και δεν απογοήτευσε τους κόκκινους.

 

Ο Ιταλός άσος πήρε τα πρώτα του βάθρα στη μεγάλη κατηγορία, πήρε pole position κι έκανε ταχύτερο γύρο στην πορεία του για την 5η θέση στο Πρωτάθλημα (η κορυφαία Ducati).

 

Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για τον Iannone, ο οποίος έδειξε - ως ένα βαθμό - ότι έχει τις δυνατότητες να κοντράρει τους τέσσερεις φανταστικούς του Πρωταθλήματος.

 

Ο αναβάτης της Ducati ήταν και ο «υπεύθυνος» για τη θεαματικότερη προσπέραση της σεζόν 2015, όταν στον τρομερό αγώνα του Phillip Island πέρασε με μια κίνηση τόσο τον Rossi, όσο και τον Marquez!

 

Παράλληλα ο Iannone ενίσχυσε τη φήμη του ως ένας σκληροτράχηλος αναβάτης, έχοντας πάρει δυνατά αποτελέσματα παρά τους τραυματισμούς του.

 

Ο Ιταλός είχε εξαρθρώσει δυο φορές τον ώμο του πέρυσι κι ενώ αρχικά είχε σχεδιάσει να κάνει χειρουργείο το χειμώνα, άλλαξε γνώμη κι αποφάσισε να δυναμώσει με προπόνηση.

 

«Ξεκίνησα την καριέρα μου με την Pramac Ducati το 2013 και αυτή θα είναι η δεύτερή μου χρονιά με την εργοστασιακή ομάδα», είπε ο Iannone.

 

«Θα ξεκινήσω τη σεζόν με στόχο να βελτιώσω τα καλά αποτελέσματα του 2015 και οπωσδήποτε θα τα δώσω όλα, προσπαθώντας να βελτιώνομαι από αγώνα σε αγώνα».

 

«Δοκίμασα τη νέα Desmosedici GP σε Sepang και Phillip Island και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές».

 

«Πιστεύω ότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και θεωρώ ότι θα μας επιτρέψει να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

 

Το τελευταίο τεστ πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Qatar, θα λάβει χώρα στη συγκεκριμένη πίστα από 2 έως 4 Μαρτίου.

 

Ο Andrea Iannone ήταν στο βάθρο στον περσινό αγώνα του Qatar, 2,2δ πίσω από τον νικητή Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε

« Προηγούμενο άρθρο

Super Φωτογραφικό: Η Desmosedici GP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα