• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Phillip Island Test Ημ.2 2η περίοδος
Πρώτος ο Guintoli, αλλά ο Rea ταχύτερος στα συνδυασμένα
Νέα 23/02/2016 - 10:27

Η τελευταία ημέρα των δοκιμών των SBK στην πίστα του Phillip Island ολοκληρώθηκε με τον Jonathan Rea στην κορυφή, χάρη στον πρωινό του χρόνο.

 

Μπορεί η θερμοκρασία να ανέβηκε αρκετά το απόγευμα, αλλά και η 2η περίοδος σημαδεύτηκε από πολλές πτώσεις, με την κόκκινη σημαία να βγαίνει και πάλι σε τρεις περιπτώσεις.

 

Το κράτημα της πίστας δεν ήταν καλό και μόλις τρεις ήταν οι αναβάτες που κατάφεραν να κατεβάσουν τους πρωινούς τους χρόνους, κάτι που σημαίνει ότι οι πρώτοι 15 ήταν οι ίδιοι όπως και το πρωί.

 

Στα δυσάρεστα είχαμε την ενημέρωση ότι η πτώση του Fabio Menghi το πρωί ήταν αρκετά σοβαρή, με τον αναβάτη της Ducati να έχει σπασμένο κόκκαλο.

 

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα ούτε για τον Josh Hook, ο οποίος και αυτός θα χάσει τον εναρκτήριο Γύρο στην Αυστραλία, έχοντας εξάρθρωση ώμου και σπασμένο κόκκαλο.

 

Ο Hook έπεσε στη δεύτερη στροφή της πίστας με λάδια να φεύγουν από τη μοτοσυκλέτα του κι ένα αρκετά μεγάλο μέρος των δοκιμών να χάνεται με τους κριτές να καθαρίζουν την πίστα.

 

Στην ίδια στροφή έπεσε πιο μετά και ο Sylvain Guintoli, με τον Γάλλο να είναι ο ταχύτερος όλων το απόγευμα και παρά την πτώση του να είναι ικανοποιημένος με την R1 του. 

Επόμενο άρθρο »

SUZUKI ECSTAR

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Phillip Island Test Ημ. 2 1η περίοδος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα