• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Στο MotoGP το 2017;
Αν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία!
Νέα 22/02/2016 - 15:08

Ο Jonathan Rea εντυπωσίασε πέρυσι, στην πρώτη του σεζόν με την KRT, κατακτώντας τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα SBK κυριαρχώντας σε όλη τη σεζόν!

 

Ο 29χρονος αναβάτης ήταν συγκλονιστικός κι έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές σεζόν που έχει κάνει ποτέ αναβάτης στα SBK, κατακτώντας 14 νίκες στην πορεία του προς τον Τίτλο.

 

Για τον Rea πάντως, το ενδεχόμενο του να έρθει στο MotoGP παραμένει ανοιχτό, αλλά μόνο αν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

 

«Με το κατάλληλο πακέτο θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ εκεί. Ήταν το όνειρό μου από παιδί κι εκεί αγωνίστηκαν οι ήρωες μου, όπως ο Kevin Schwantz».

 

«Εκεί είναι οι καλύτερες μοτοσυκλέτες και οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου, αλλά δεν είναι τόσο απλό, όσο το να έχεις μια ευκαιρία απλά να βρεθείς εκεί».

 

«Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν υπογράψεις για να αγωνιστείς στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα».

 

«Ο μάνατζέρ μου είναι σε επαφή με ομάδες κι απ’ τα δυο paddock και θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχουν αρκετοί αναβάτες και στα δυο paddock, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν φέτος».

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι και το συμβόλαιο του Jonathan Rea με την ομάδα της Kawasaki λήγει στα τέλη της φετινής σεζόν.

 

Το 2012, όταν ήταν στην ομάδα της Honda στα SBK, ο Rea είχε αντικαταστήσει τον τραυματία τότε Casey Stoner στην Repsol Honda, τερματίζοντας στους δυο αγώνες που πήρε μέρος 8ος και 7ος.

 

«Στο παρελθόν μου είχαν γίνει προτάσεις ν’ αγωνιστώ εκεί, αλλά δεν με ενδιέφερε το πακέτο που μου πρόσφεραν», σχολίασε ο Rea, τον οποίο ήθελαν OPEN ομάδες πέρυσι.

 

«Πέρυσι το διασκέδασα περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου, μιας και δεν ήταν τότε η κατάλληλη ευκαιρία για εμένα να πάω στο MotoGP».

 

«Η Kawasaki μου έδωσε μια απίστευτη ευκαιρία και μια μοτοσυκλέτα με την οποία πήρα τον Τίτλο κι επομένως, για την ώρα, απολαμβάνω τα πράγματα στα SBK».

Επόμενο άρθρο »

SBK Phillip Island Test Ημ. 2 1η περίοδος

« Προηγούμενο άρθρο

Προκήρυξη Π.Π.Τ.Μ. 2016

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA