• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ.1: Οι χρόνοι στις 15:00
Πρώτος και με διαφορά ο Lorenzo
Νέα 01/02/2016 - 09:22

Το πρώτο τεστ για τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει στην πίστα της Μαλαισίας και θα ολοκληρωθεί περίπου σε τρεις ώρες.

 

Λόγω των αλλαγών σε ελαστικά και ηλεκτρονικά, όλες οι δοκιμές πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για όλες τις ομάδες.

 

Η Yamaha έχει φέρει δυο διαφορετικές Yamaha για τους Lorenzo και Rossi, με διαφορετική την τοποθέτηση του ρεζερβουάρ.

 

Ο Ισπανός άσος των μπλε κρατάει την πρώτη θέση για την ώρα, χάρη στο 2:00,863 που έγραψε!

 

Ένας πολύ καλός χρόνος για πρώτη ημέρα, με τον Lorenzo να εκτοξεύει τη διαφορά του από τον δεύτερο σχεδόν στο ένα δευτερόλεπτο!

 

Ο Valentino Rossi εν τω μεταξύ παραμένει με το 2:02,472 που είχε και νωρίτερα, μόνο που πλέον η διαφορά του από την κορυφή και τον ομόσταυλό του είναι στο +1,6.

 

Στην Honda έχουν φέρει δυο διαφορετικούς κινητήρες για αξιολόγηση από το δίδυμο της ομάδας, στην προσπάθεια που κάνουν να λύσουν το πρόβλημα του επιθετικού χαρακτήρα του μοτέρ.

 

Οι δυο ομόσταυλοι καταλαμβάνουν την 4η και 5η θέση, με τον Dani Pedrosa να είναι μπροστά από τον Marquez για 0,153.

 

Στην Μαλαισία έχουμε το ντεμπούτο της GP16 στα χέρια των Iannone και Dovizioso.

 

Ο πρώτος έχει μέχρι στιγμής τον τρίτο καλύτερο χρόνο, ενώ ο άλλος Andrea είναι αρκετά πιο πίσω, στην 11η θέση και με διαφορά περίπου 8 δέκατα από τον Iannone.

 

Γενικότερα η παρουσία της Ducati είναι ενδεικτική μιας πολλά υποσχόμενης χρονιάς για τους κόκκινους, καθώς και η GP15 φαίνεται ικανή για δυνατά αποτελέσματα.

 

Ο Danilo Petrucci - που νωρίτερα ήταν πρώτος - βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με τους χρόνους, ενώ ο Redding  μένει εκτός πεντάδας για μόλις 60 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Καλή και η παρουσία του Barbera που κρατάει την ένατη θέση, με τον εορτάζοντα Loris Baz (γίνεται 23χρ σήμερα) να είναι 18ος.

 

Τρεις Suzuki είναι διαθέσιμες για τους Aleix Espargaro και Maverick Vinales, μια του 2015, μια υβριδική του ’15 και του ’16 και μια του 2016.

 

Ο Aleix είναι μέσα στη δεκάδα με χρόνο 2:02,539, ενώ ο Maverick Vinales έχει τον 16ο χρόνο, με διαφορά εννέα δέκατα από τον ομόσταυλό του.

 

Στην Suzuki έχουν φέρει το νέο τους seamless κιβώτιο, το οποίο όμως είναι seamless μόνο στα ανεβάσματα ταχυτήτων.

 

Το ολοκληρωμένο seamless κιβώτιο του κατασκευαστή αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Phillip Island.

 

Στην Aprilia, οι Stefan Bradl και Alvaro Bautista έχουν στη διάθεσή τους τη μοτοσυκλέτα του 2015, με τον Γερμανό να είναι 19ο και τον Ισπανό 20ο.

 

Η RS-GP του 2016 έχει προγραμματιστεί να μπει στην πίστα σε ιδιωτικές δοκιμές που θα κάνει η ομάδα στο Qatar, αργότερα μέσα στον Φλεβάρη.

 

Εν τω μεταξύ, η Aprilia δεν θα πάρει μέρος στο δεύτερο επίσημο τεστ της σεζόν στην Αυστραλία.

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι αύριο θα μπει στην πίστα και ο Casey Stoner, ο χρόνος του οποίου χτες στο 2:02,1 θα του έδινε θέση στην πεντάδα μέχρι στιγμής.

Επόμενο άρθρο »

Η KTM και στην Moto2!

« Προηγούμενο άρθρο

Το κράνος του Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα