• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δείτε τη νέα ΚΤΜ RC16!
Για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό!
Νέα 20/01/2016 - 14:28

Η KTM διοργανώνει ένα μοναδικό ταξίδι για τους οπαδούς της στην καινούργια πίστα του MotoGP, την Red Bull Ring στην Αυστρία, για να δουν από κοντά τη νέα RC16 μοτοσυκλέτα!

 

Είναι η πρωτότυπη που εξελίσσει το εργοστάσιο για να ριχθεί στη μάχη του MotoGP το 2017.

 

Οι τυχεροί που θα συμμετάσχουν στο ταξίδι αυτό θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την RC16 μέσα στην πίστα, στα χέρια των έμπειρων δοκιμαστών της ομάδας: του Alex Hoffman και του Mika Kallio.

 

Το πακέτο της εκδρομής θα περιλαμβάνει τριήμερη είσοδο στην πίστα, θέσεις στην 8,000 χωρητικότητα κερκίδα της ΚΤΜ καθώς και T-shirt, καπέλο, κορδόνι, παρκινγκ για μοτοσυκλέτα και κουπόνια φαγητού.

 

Παρά το γεγονός ότι απέχουμε ένα χρόνο μέχρι να δούμε το ντεμπούτο της νέας RC16 στις πίστες του Παγκοσμίου, εν τούτοις ήδη υπήρξαν οι πρώτες φήμες για το ποιός μπορεί να είναι στο τιμόνι της RC16.

 

Το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι αυτό του Dani Pedrosa - το συμβόλαιο του οποίου λήγει φέτος - και οι φήμες διαρρέουν μέσω του κοινού τους χορηγού, της Red Bull.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο ταξίδι που διοργανώνει η εταιρεία, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.ktm.com.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Η VFT στη μεγάλη κατηγορία

« Προηγούμενο άρθρο

Octo Pramac Yakhnich!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα