• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo άλλαξε!
Με νέο κράνος για τα επόμενα 3 χρόνια
Νέα 04/01/2016 - 16:10

Τα προβλήματα που είχε με το κράνος του και το 2015, ήταν αιτία της απόφασης του Jorge Lorenzo να αλλάξει κατασκευαστή.

 

Έτσι, πριν από λίγο ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha ανακοίνωσε ότι υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια με την Γαλλική Shark.

 

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο κατασκευαστή στο χώρο, με τους Aleix Espargaro, Johann Zarco, Alex-Sam Lowes, Tom Sykes, Sylvain Guintoli, Scott Redding και Miguel Oliviera να είναι μερικά από τα ονόματα που στηρίζει.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Lorenzo δεν τερμάτισε πρόωρα τη συνεργασία του με την HJC. Το τριετές συμβόλαιο των δυο πλευρών έληγε φέτος και ο Ισπανός είχε την δυνατότητα να το ανανεώσει.

 

Όμως τα προβλήματα με το κράνος που του κόστισαν βαθμούς σε Qatar και Silverstone πέρυσι, τον έκαναν να αποφασίσει ενάντια σε κάτι τέτοιο.

 

Στο σχετικό δελτίο τύπου ο Lorenzo ευχαρίστησε την HJC για τα τρία χρόνια της συνεργασίας τους και ιδιαίτερα την οικογένεια Hong για την υποστήριξή τους.

 

«Είμαι πολύ υπερήφανος που τις επόμενες σεζόν θα έχω την υποστήριξη ενός τόσο σπουδαίου ονόματος, όπως είναι αυτό της Shark», σχολίασε ο Ισπανός.

 

«Για μένα αυτό αποτελεί μια πολύ συναρπαστική πρόκληση και είμαι αρκετά βέβαιος ότι μαζί, θα σχηματίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα».

 

«Πραγματικά ελπίζω ότι θα είμαι σε θέση να τους ανταποδώσω όλη αυτή την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, με σημαντικές επιτυχίες».

Επόμενο άρθρο »

Video: Dakar Ειδική 2

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar: Ειδική 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα