• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo στην αντεπίθεση!
Η Sector εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση
Νέα 22/12/2015 - 11:17

Ένα από τα συνεπακόλουθα του τι έγινε στους τελευταίους τρεις αγώνες του 2015, ήταν η αποχώρηση της Sector ως χορηγού του Jorge Lorenzo.

 

Ήταν μια κίνηση που, όπως ήταν λογικό, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως σε όλο τον κόσμο του MotoGP.

 

Ο Massimo Carraro, ο Πρόεδρος της Ιταλικής εταιρείας, είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του από τη στάση του Lorenzo, ενώ αποκάλυψε ότι του είχαν ζητήσει να μείνει ουδέτερος στην αντιπαλότητα ανάμεσα σε Rossi και Marquez.

 

Ήταν χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο είχαν τελειώσει οι δηλώσεις του Carraro, ο οποίος τόνιζε: «Είμαι με τον Γιατρό».

 

Τώρα, αρκετές εβδομάδες αργότερα, έρχεται η απάντηση του Jorge Lorenzo ο οποίος αποκαλύπτει ότι η Sector είχε ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει πολύ πριν τα όσα διαδραματιστούν από την Μαλαισία κι έπειτα.

 

Από το περιβάλλον του αθλητή, έχει διαρρεύσει ότι υπήρχε και γραπτή ενημέρωση για την πρόθεση της Sector να ολοκληρώσει τη χορηγία της φέτος, μετά από τρία χρόνια στο πλευρό του Lorenzo.

 

Τη θέση της θα πάρει η κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphones, Zopo και φυσικά αυτή η γραπτή ενημέρωση είχε γίνει πολύ πριν τα όσα έγιναν στο τέλος της χρονιάς.

 

Παράλληλα, ο Jorge περνά και στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι η Sector παραβίασε τη συμφωνία κυριών που είχε γίνει να μην υπάρξει διαρροή περί της αποχώρησής της πριν το GP της Valencia.

 

Τέλος, ο αθλητής - μέσω των ανθρώπων της ομάδας του - κατηγορεί την Sector για καιροσκοπισμό και χειρισμούς τέτοιους ώστε να αποκομίσει η ίδια οφέλη, πλήττοντας παράλληλα τον Lorenzo πριν από ένα τόσο σημαντικό GP.

 

Η διαρροή ότι η Sector θα αποχωρούσε ως επίσημος χορηγός του Jorge Lorenzo τη νέα σεζόν, ήρθε πριν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Valencia, όπου και κρίθηκε ο Τίτλος.

Επόμενο άρθρο »

Θύελλα από την Ανατολή!

« Προηγούμενο άρθρο

Επαναπροσδιορισμός στόχων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA