• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αέρας ενθουσιασμού στα SBK
Brookes και Abraham στην Milwaukee BMW!
Νέα 03/12/2015 - 11:38

Το Πρωτάθλημα των SBK μας υπόσχεται έντονες στιγμές τη νέα σεζόν!

 

Νέες μοτοσυκλέτες και νέοι αναβάτες που προσθέτουν ένα διεθνές άρωμα στα SBK και σαφώς ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών.

 

Τα SBK έχουν ήδη έναν κορυφαίο αναβάτη, τον θρύλο και Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP, Nicky Hayden, που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με την Ten Kate Honda.

 

Σ’ αυτόν, έρχεται να προστεθεί τώρα κι ένας κορυφαίος Αυστραλός.

 

Μόλις πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι η Milwaukee Team του Shaun Muir θα κάνει το βήμα από τα BSB στα SBK και θα φέρει μαζί της και τον Πρωταθλητή των BSB, τον Josh Brookes!

 

Ο τελευταίος αναζητούσε τρόπο να αγωνιστεί στα SBK τις προηγούμενες σεζόν και με την άνοδο της ομάδας του φέτος, τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα γι’ αυτόν.

 

Ο Brookes ήταν εντυπωσιακός φέτος στα Βρετανικά Superbike (BSB) και κατάφερε να πάρει τον Τίτλο του Πρωταθλητή με μεγάλη άνεση.

 

Το άλλο μεγάλο νέο είναι η άφιξη του Karel Abraham στην ομάδα, ως ο νέος ομόσταυλος του Brookes.

 

Με δεδομένη την αποχώρηση της AB Racing από το MotoGP, ο Τσέχος αναβάτη βρήκε καταφύγιο στα SBK. Ο Abraham έχει κερδίσει αγώνα στην Moto2 και τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στο MotoGP.

 

Η μεγαλύτερη αλλαγή όμως για την ομάδα αφορά στις μοτοσυκλέτες. Η Milwaukee πήρε τον Τίτλο στα BSB με τη νέα R1 της Yamaha που «ψήθηκε» στο Πρωτάθλημα και απέδειξε ότι είναι ανταγωνιστική.

 

Φέτος, ήταν γνωστό ότι η R1 θα ριχνόταν στη μάχη των SBK και αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι αυτό θα γινόταν με αρωγό την Milwaukee.

 

Ωστόσο η Crescent - ομάδα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με Suzuki - κέρδισε στο νήμα την ομάδα του Muir κι έτσι ο τελευταίος θα αγωνίζεται στα SBK με BMW!

 

Το γεγονός ότι η S1000RR της BMW έχει τις δυνατότητες να πάρει κάποια καλά αποτελέσματα, έγινε φανερό από το πρόσφατο τεστ της Jerez.

 

Εκεί, τόσο ο Markus Reiterberger (άλλος ένας Πρωταθλητής, από την Γερμανία) όσο και ο Jordi Torres έγραψαν καλούς χρόνους.

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo στην Ινδία

« Προηγούμενο άρθρο

Από το blog του Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA