• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάσαμε το δρόμο!
Παραμένει όμως θετικός ο Pedrosa
Νέα 02/12/2015 - 10:19

Ο Dani Pedrosa συνεχίζει να τονίζει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του, χρειάζονται περισσότερο χρόνο με τα ηλεκτρονικά της Magneti Marelli.

 

Ο βετεράνος άσος της Repsol, παραδέχτηκε ότι την τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Jerez, παρέκκλινε της σωστής κατεύθυνσης, μετά από αρκετές αλλαγές στο set-up της Honda του.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσος ήταν ο φόρτος εργασίας με τα ηλεκτρονικά, που κυριολεκτικά δεν του έμεινε χρόνος να ασχοληθεί με τα ελαστικά, ή το νέο κινητήρα!

 

Την τελευταία ημέρα η θερμοκρασία ήταν καλύτερη κι έτσι ο Pedrosa βγήκε νωρίτερα στην πίστα και ολοκλήρωσε αργότερα τις δοκιμές.

 

«Κάναμε πολλούς γύρους, δοκιμάσαμε πολλά πράγματα αλλά κάπου χάσαμε το δρόμο. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα όμως, επιστρέψαμε σε καλή απόδοση και τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα».

 

«Σε κάποια φάση αλλάξαμε τόσα πολλά, που τίποτα δεν δούλεψε! Έτσι όμως είναι τα τεστ: κάποιες φορές χάνεις το δρόμο και πρέπει να σταματήσεις και να ξεκινήσεις από την αρχή».

 

«Για την ώρα δεν έχουμε ακόμα ξεκαθαρίσει την κατάσταση και με τον καινούργιο κινητήρα, διότι με τα ηλεκτρονικά έχουμε πραγματικά πάρα πολλή δουλειά».

 

«Έχουμε κάποια θέματα στις εξόδους των στροφών και δεν είμαστε ακόμα σίγουροι αν αυτά οφείλονται στα ηλεκτρονικά ή στον κινητήρα».

 

Ο Dani Pedrosa έκανε χρόνο στο 1:39,93 την τελευταία ημέρα και ήταν περίπου οχτώ δέκατα πιο αργός από τον ομόσταυλό του.

 

Αν και ο χρόνος δεν ήταν άσχημος, εν τούτοις ο Ισπανός υπογραμμίζει ότι ούτε αυτός, ούτε η Honda έχουν φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

 

«Οι χρόνοι μας ήταν περίπου ίδιοι με τους αντίστοιχους που κάναμε με τα παλιά ηλεκτρονικά, αλλά δεν πιστεύω ότι είμαστε κοντά ακόμα».

 

«Νομίζω ότι θέλουμε ακόμα δουλειά. Υπάρχουν κάποιοι τομείς που μπορούμε να πειράξουμε και να κάνουμε πιο ομαλή τη μοτοσυκλέτα και με περισσότερη πρόσφυση».

 

«Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε αυτό το πρόγραμμα, ούτε οι μηχανικοί μας και χρειαζόμαστε πολλές δοκιμές για να φτάσουμε σ’ ένα καλό σημείο και να κατανοήσουμε τι θέλουμε».

 

«Δεν έχουμε εμπειρία και δεν ξέρουμε που είναι το όριο, ή τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Έτσι είμαστε ακόμα στο ψάξιμο και είναι αρκετά δύσκολο να κρίνεις που είναι το όριο».

Επόμενο άρθρο »

Στα χνάρια του πατέρα του;

« Προηγούμενο άρθρο

Χρόνος-Superpole για Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA