• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Kallio στην KTM RC16
Είμαστε ήδη σε πολύ υψηλό επίπεδο!
Νέα 01/12/2015 - 12:26

Η KTM συνεχίζει την προετοιμασία της για να μπει στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP το 2017, με τον Mika Kallio αυτή τη φορά να οδηγεί την RC16.

 

Μετά την πρώτη φορά που βγήκε σε πίστα η νέα μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ - πριν από ένα μήνα - τόσο ο Hofmann, όσο και ο Kallio βρέθηκαν στην Ισπανία για ένα ακόμα τεστ.

 

Για τον Kallio ήταν η πρώτη φορά που ανέβαινε στη μοτοσυκλέτα του εργοστασίου με το οποίο αγωνίστηκε το 2008 στα 250cc προτού κάνει το βήμα για τη μεγάλη κατηγορία.

 

«Προφανώς και πριν το τεστ είχα αρκετά ερωτηματικά, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος και θα κάνω διακοπές με καλή αίσθηση», σχολίασε ο Φιλανδός.

 

«Ο Alex και όλη η ομάδα έκαναν καταπληκτική δουλειά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και ήδη είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο».

 

«Όπως και να ‘χει πάντως, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και ανυπομονώ για την επόμενη φορά που θα μπω στην πίστα».

 

Χαρούμενος ήταν από το τεστ και ο Alex Hofmann, ο οποίος δεδομένων των συνθηκών υπογράμμισε ότι οι χρόνοι του Kallio ήταν ικανοποιητικοί.

 

«Είναι πολύ καλό που η πληροφόρηση που δίνουμε είναι προς την ίδια κατεύθυνση. Ο Mika ήταν εδώ πριν μερικές εβδομάδες και ακόμα είναι σε αγωνιστικό ρυθμό».

 

«Κατάφερε να κάνει ικανοποιητικούς χρόνους, στην πρώτη του επαφή με τη μοτοσυκλέτα. Αυτό σημαίνει ότι το σύνολο δουλεύει, κάτι πολύ σημαντικό για πριν το χειμώνα».

Επόμενο άρθρο »

Χρόνος-Superpole για Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Ο Rossi στην Monza!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA