• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Έσπασε το χέρι του ο Capirossi
Με κάταγμα στο δεξί του χέρι αποχώρησε από την Catalunya ο Loris Capirossi. Η συμμετοχή του στον αγώνα του Donington είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Νέα 08/06/2008 - 00:00
Άτυχος στάθηκε ο Loris Capirossi ο οποίος στην πτώση που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα έσπασε το δεξί του χέρι και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα της Μ. Βρετανίας που θα διεξαχθεί στο Donington Park στις 22 του μηνός.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του 11ου γύρου όπου ο Capirex έδινε μάχη με τον Alex de Angelis για την δέκατη θέση. O αναβάτης από το Σαν Μαρίνο εμβόλισε από πίσω τον πολύπειρο Ιταλό με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο.

Ο Capirossi υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού καθώς και μια βαθιά πληγή στο δάχτυλο.

«Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο. Αισθανόμουν καλά με τη μοτοσυκλέτα και πίστευα πως μπορούσα να παλέψω με τους Vermeulen και Toseland, αλλά ο de Angelis προσπάθησε πολύ και με έβγαλε εκτός αγώνα. Έτσι είναι οι αγώνες, αυτά συμβαίνουν. Τώρα πρέπει να είμαι προσεκτικός γιατί έχω τραυματιστεί και δεν θα είναι τόσο εύκολο για μένα να αναρρώσω για τους δύο επόμενους αγώνες. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω να αναρρώσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορώ», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο Capirossi.

Επόμενο άρθρο »

O Pedrosa στο νοσοκομείο την 1η ημέρα των τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Έτοιμάζεται για... γκολ ο Rossi

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA