• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πανδαμάτωρ ο χρόνος για Rossi-Marquez
Suppo: Ελπίζω όλος αυτός ο χαμός να σταματήσει
Νέα 17/11/2015 - 16:22

Ο Livio Suppo ελπίζει ότι η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό θα επικρατήσει και ότι ο Valentino θα καταλάβει ότι «η Honda και ο Marc δεν είναι εναντίον του».

 

Τα γεγονότα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη τύπου της Sepang, συνεχίστηκαν στις αμέσως επόμενες ημέρες και κορυφώθηκαν στην Valencia.

 

Εκεί, ο Rossi και οι εκατομμύρια φίλοι του θεώρησαν ότι ολοκληρώθηκε το σχέδιο του Marquez να βοηθήσει τον Lorenzo, «προστατεύοντάς τον» καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

Όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν και αντίθετες γνώμες, για όλα αυτά τα συμβάντα που σημάδεψαν ανεξίτηλα το MotoGP.

 

Ο Suppo πάντως ελπίζει ότι ο πανδαμάτωρ χρόνος θα φέρει την πολυπόθητη ηρεμία στο ταραγμένο κλίμα που επικρατεί στο MotoGP.

 

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος για ό,τι συνέβη στην Valencia, διότι ξέρω ότι ο Marc ήθελε πραγματικά να κερδίσει τον αγώνα».

 

«Όταν τον είδα στο parc ferme ήταν πολύ στενοχωρημένος. Ποτέ δεν τον έχω δει τόσο απογοητευμένο. Είναι έξυπνος και μόνο ένας ανόητος θα έκανε εσκεμμένα κάτι τέτοιο στον αγώνα».

 

«Ωστόσο φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή ό,τι και να λέμε ή να κάνουμε, φέρνει προβλήματα».

 

«Στην Valencia με την επίθεση στο τέλος του Dani στον Marc, δημιουργήσαμε εμείς αυτή την κατάσταση και είναι εύκολο για τον Valentino να λέει μετά: σας στα έλεγα».

 

«Αν το σκεφτείτε ήρεμα, χωρίς πίεση, είναι τρελό να μην ήθελε τη νίκη ο Marc. Ακόμα κι αν κέρδιζε όμως, με τον Dani τρίτο οι δυο της Yamaha θα ισοβαθμούσαν».

 

«Ίσως να γινόταν καλύτερα έτσι, διότι τον άξιζαν και οι δυο τον Τίτλο που θα αποφασιζόταν στις νίκες (σ.σ. υπέρ του Lorenzo)».

 

«Πραγματικά ελπίζω να σταματήσει αυτός ο χαμός και οι άνθρωποι να αρχίσουν να σκέφτονται πιο ήρεμα. Δεν είναι όλα μαύρα ή άσπρα».

 

Ο Suppo, ο οποίος στο παρελθόν έχει συγκρουστεί με τον Valentino Rossi, δηλώνει ότι τώρα έχει περισσότερο σεβασμό στον Ιταλό άσο, παρά πριν από δέκα χρόνια!
 

«Τον σέβομαι πολύ. Τον συνάντησα στο αεροδρόμιο όταν επιστρέφαμε από την Indy και είπα ότι ειλικρινά τον σέβομαι περισσότερο τώρα, απ’ ότι πριν δέκα χρόνια».

 

«Και αυτό διότι αυτό που έκανε φέτος, ανεξάρτητα από το αν κέρδισε τον Τίτλο ή όχι, είναι απίστευτο!»

 

«Το να είναι 36 χρονών, να προέρχεται από τα 500 και να είναι ακόμα σε θέση να παλεύει με τους νέους που οδηγούν με τελείως διαφορετικό τρόπο!».

 

«Ο Valentino κατάφερε να αλλάξει το στυλ του για να μπορέσει να παλέψει με τους Casey, Jorge, Dani και τώρα με τον Marc».

 

«Και φέτος να τους έχει κερδίσει όλους και να χάσει τον Τίτλο για μόνο πέντε βαθμούς, είναι πράγματι κάτι το απίστευτο!»

 

«Ό,τι έγινε εκεί δεν  άλλαξε καθόλου την οπτική μου και το σεβασμό που τρέφω για τον Valentino».

 

«Φυσικά και δεν είμαστε χαρούμενοι με την κατάσταση που δημιουργήθηκε από τα λόγια του Valentino στην Sepang».

 

«Ελπίζω ειλικρινά να καταλάβει ο Valentino ότι δεν είναι ούτε η Honda, ούτε ο Marc εναντίον του».

 

«Απλά προσπαθούμε να κάνουμε το Πρωτάθλημά μας και αν νομίζει ότι κάτι άλλο συμβαίνει, λυπάμαι πολύ αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Επόμενο άρθρο »

Η GSX-RR του 2016!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Ντεμπούτο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA