• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜΟNSTER YAMAHA: Ο Edwards δεν παραπονιέται, ο Toseland αγανακτισμένος
Στην έβδομη και δεκατη τέταρτη θέση αντίστοιχα, θα εκκινήσουν οι αναβάτες της ομάδας Monster Yamaha Tech 3.
Νέα 19/07/2009 - 10:59

Ο Edwards, που προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ανάμεσα στους δυο αναβάτες της ομάδας, ένιωσε πως δε θα έπρεπε να παραπονεθεί για τη θέση του, αφού πάλεψε με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας. Γνωρίζει όμως, πως είναι ο τρίτος ταχύτερος αναβάτης δορυφορικής ομάδας, στη σειρά εκκίνσησης. Οι Honda των Angelis και Randy de Puniet θα εκκινήσουν μπροστά του, στην πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

 

"Για να είμαι ειλικρινής, είχα αρκετές δυσκολίες οπότε δε θα παραπονεθώ πολύ για την έβδομη θέση. Κάναμε καλή δουλειά με το στήσιμο στο βρεγμένο, αλλά όταν άρχισε να βρέχει δυνατά, για δύο γύρους δεν είχα καθόλου αίσθηση, απο το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας", είπε ο Τεξανός.

 

"Το μπροστινό λάστιχο βροχής της Bridgestone είναι απλά φανταστικό, και μπορείς να το πιέσεις όσο θέλεις. Αν μπορούσα να κόψω τη μοτοσυκλέτα στα δύο και να οδηγήσω, μόνο το μπροστινό μέρος, θα ήταν τέλειο. Δυστυχώς, όταν πιέζω το πίσω λάστιχο, νιώθω να χάνει την αίσθησή του. Η ισορροπία δεν είναι καλή, καθώς πιστεύω ότι οδηγώ καλά στη βροχή."

 

"Στον αγώνα είναι πολύ σημαντικό να έχει κανείς μια καλή εκκίνση, καθώς τα προσπεράσματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Η εκκίνηση θα καθορίσει και με ποιο group αναβατών θα παλέψεις. Τα νέα ηλεκτρονικά είναι απίστευτα! Οι εκκινήσεις μου ήταν εκπληκτικές και θέλω να ευχαριστήσω τη Υamaha, διότι τα ηλεκτρονικά με βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό", τόνισε. 

 

Όσον αφορά τον Toseland, ξεκινάει 14ος από 17 αναβάτες, κάτι που ήταν καταστροφικό για τον ίδιο. Ιδίως, αν λάβει κανείς υπόψιν ότι η διαφορά του από τον έκτο ήταν μόλις 0.4δευτ.

 

"Είμαι εξοργισμένος! είπε ο Βρετανός. "Ένιωθα να οδηγώ πολύ καλά, οπότε είναι δύκολο να δεχτώ τα αποτελέσματά μου. Αν ένιωθα ότι δεν οδηγούσα καλά, ή ότι δεν προσπαθούσα, δε θα ήμουν τόσο ενοχλημένος. Είχα την καλή αίσθηση στο βρεγμένο - την καλύτερη εδώ και πολύ καιρό - αλλά κάθε φορά που πέρναγα τη γραμμή τερματισμού, έβλεπα ότι είμαι δωδέκατος ή δέκατος τρίτος. Το γεγονός επίσης ότι ήμουν τόσο κοντά στην εξάδα, με ενόχλησε ακόμα περισσότερο." 

 

"Κρατήσαμε ένα set ελαστικών σε όλο το session και όταν έκανα τον ταχύτερο μου γύρο, η βροχή ξαναδυνάμωσε. Είχα ήδη εξαντλήσει την πρόσφυση του ελαστικού μου, και δεν μπορούσα να πιέσω περισσότερο. Έτσι, κατέληξα στη δέκατη τέταρτη θέση, γεγονός που δυσκολεύει πολύ τον αγώνα μου σε μια πίστα που τα προσπεράσματα είναι σπάνια."

 

"Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποί μου στη Monster Yamaha, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά για να μου δώσουν μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για το βρεγμένο. Μαλακώσαμε τη ρύθμιση της ανάρτησης, διότι η οριακή πρόσφυση των ελαστικών βροχής της Bridgestone είναι εκπληκτική. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά όπως πάντα θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.", ολοκλήρωσε ο Toseland.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: "Είμασταν στο όριο!"

« Προηγούμενο άρθρο

CANEPA: "Δεν κατάλαβα τι συνέβη..."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα