• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σπίτι του ο De Angelis!
Βγήκε και από το νοσοκομείο του San Marino
Νέα 29/10/2015 - 12:06

Την περασμένη Κυριακή ο Alex de Angelis είχε ταξιδέψει από την Ιαπωνία στο San Marino, για να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της πατρίδας του.

 

Μετά τη σφοδρή του πτώση στο Motegi, η κατάσταση του Alex ήταν πολύ καλύτερα και οι γιατροί του επέτρεψαν να κάνει το ταξίδι.

 

Δυο εβδομάδες πέρασε στην εντατική στο νοσοκομείο της Ιαπωνίας, μετά την πτώση του στις ΕΔ4.

 

Στο νοσοκομείο πάντως της πατρίδας του έμεινε μόλις 48 ώρες!

 

Η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται με γρήγορους ρυθμούς και πλέον υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε στην πίστα στις χειμερινές δοκιμές του Φλεβάρη!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Αυτό είναι θετικό σημάδι για εμένα και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στην προπόνηση».

 

«Όλο το διάστημα αυτό θα το χρησιμοποιήσω για να προετοιμαστώ και για να είμαι στο πρώτο τεστ της νέας χρονιάς στην πίστα».

 

Αυτές ήταν οι σύντομες δηλώσεις του Alex de Angelis, ο οποίος στο τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον βοήθησαν και τον υποστήριξαν στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Επόμενο άρθρο »

O Λάμπρος Τσώκος Πρωταθλητής στην Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Παρελθόν η Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ