• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: O Jorge ξαναχτυπά!!
Ο Ισπανός έδειξε ότι φέτος είναι πολύ δυνατός και ταχύς με τις σωστές ρυθμίσεις
Νέα 18/07/2009 - 12:16

 

O Jorge Lorenzo δεν είναι ακόμη στο 100% της φυσικής του κατάστασης, μετά το κτύπημα στην Laguna Seca, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να σημειώσει μια σειρά πολύ γρήγορων γύρων, μάλιστα με την έξτρα σκληρή γόμα πίσω!, παρά το ότι ο καιρός ήταν πολύ κρύος, με τη θερμοκρασία μόλις στους 15ο Κελσίου στην ατμόσφαιρα και την εξαιρετικά χαμηλή των 17ο στην άσφαλτο.

 

Ο Ισπανός έδειξε ότι φέτος είναι πολύ δυνατός και ταχύς με τις σωστές ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του και αυτό εκτός του ότι τον ανεβάζει ψυχολογικά, δημιουργεί ένα μικρό πρόβλημα στον Valentino Rossi που σε αυτές τις δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές πήρε την 5η θέση με διαφορά 0.475 του δευτερολέπτου από τον ομόσταυλο, διαφορά που θεωρείται πολύ μεγάλη για τόσο μικρή πίστα, με τον καλύτερο χρόνο στο 1:21.882!

Διακρίνεται η δυσφορία του Stoner στη διάρκεια των δοκιμών
Διακρίνεται η δυσφορία του Stoner στη διάρκεια των δοκιμών

 

Πίσω από τον νεαρό Ισπανό, ο Casey Stoner που για μια ακόμη φορά έκανε τους λιγότερους γύρους από όλους, στην προσπάθειά του να κρατήσει όσες περισσότερες δυνάμεις μπορεί για τον αυριανό αγώνα. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στη σχετική φωτογραφία ο Stoner δεν αισθάνεται καλά, παρά το ότι παίρνει πολλές βιταμίνες και φάρμακα για τη γαστρίτιδα και την ελαφρά αναιμία που έχει. Η Ducati του έκανε τους καλούς χρόνους με τη μαλακότερη επιλογή ελαστικών.

 

Ο Dani Pedrosa επιβεβαίωσε την καλή του φόρμα, αλλά και τον καλό δρόμο στον οποίο οδηγεί την ομάδα ο νέος κινητήρας, με τον 3ο ταχύτερο χρόνο, με σκληρά λάστιχα και αυτός.

Η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη της χθεσινής ημέρας συνεχίζεται και σήμερα με τον Nicky Hayden να φέρνει χαμόγελα στην Ducati και στους φίλους του. Ο 4ος χρόνος με διαφορά για πρώτη φορά μικρότερη από 1 δέκατο του δευτερολέπτου από τον ομόσταυλο Αυστραλό, δείχνει ότι ο Αμερικανός επιτέλους βρίσκει το δρόμο του.

Ο Pedrosa ευχαριστημένος μέχρι τώρα με το νέο κινητήρα
Ο Pedrosa ευχαριστημένος μέχρι τώρα με το νέο κινητήρα

 

Η άλλη ευχάριστη έκπληξη συνεχίζει να είναι ο Marco Melandri που έφερε την Kawasaki της ομάδας Hayate στην 6η θέση, μόλις 84 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Rossi!

O Randy De Puniet συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις με την 7η θέση, μπροστά από μια ακόμη έκπληξη που είναι η 8η θέση του τραυματία Mika Kallio!

De Angelis και Capirossi κλείνουν τη δεκάδα, με τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της και πάλι, αμέσως μόλις στην πίστα βγήκαν οι μοτοσυκλέτες των 250cc

Επόμενο άρθρο »

EZPELETA, Ο EΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΟΣ!

« Προηγούμενο άρθρο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - 125cc: O Simon διατηρεί το προβάδισμα, στα δοκιμαστικά του Σαββάτου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα