• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Θα μπορούσαμε και καλύτερα
«Ελπίζω να βρούμε κάτι ακόμα στο ζέσταμα»
Νέα 10/10/2015 - 19:26

Ο Andrea Iannone ολοκλήρωσε τα 15 λεπτά του δεύτερου σκέλους των κατατακτηρίων με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Ιταλός είχε έξτρα αεροδυναμικά βοηθήματα στην GP15 του, όπως και ο Dovi, τα οποία δοκίμασε εκτενώς στις ΕΔ4.

 

Στις αποφασιστικής σημασίας κατατακτήριες δοκιμές, ο Iannone - που εξακολουθεί να μην είναι 100% έτοιμος εξαιτίας του χτυπημένου ώμου του - σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:44,436.

 

Με το χρόνο του αυτό έμεινε - για ένα δέκατο - για πρώτη φορά πίσω από τον ομόσταυλό του στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν!

 

«Λυπάμαι πολύ για τον τρόπο που εξελίχθηκαν οι κατατακτήριες, διότι σίγουρα θα μπορούσαμε και καλύτερα».

 

«Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις δυο εξόδους μας στην πίστα».

 

«Όσο για τα υπόλοιπα είμαι αρκετά χαρούμενος με τον πως εξελίσσεται το Σ/Κ. Δουλεύουμε καλά και βελτιωνόμαστε σε κάθε session και αυτό είναι θετικό για αύριο».

 

«Ο ρυθμός μου δεν είναι καθόλου άσχημος κι ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε κάτι ακόμα στο ζέσταμα, ώστε να κάνουμε ακόμα καλύτερη την GP15 στον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Motegi Ζέσταμα: Δυνατός στο βρεγμένο ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Λάθος στρατηγική για Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ