• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν ήταν καλή μέρα
Iannone: Είμαστε πολύ πίσω...
Νέα 25/09/2015 - 22:05

Οι αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της Ducati ολοκλήρωσαν την πρώτη ημέρα των ΕΔ στην πίστα της Aragon στην 8η και 9η θέση.

 

Το απόγευμα είχαμε ανεβασμένες θερμοκρασίες στην πίστα και οι δυο Ιταλοί αναβάτες βγήκαν προς το τέλος με το πιο μαλακό πίσω ελαστικό για να κάνουν τους χρόνους τους.

 

Το 1:48,575 έφερε τον Andrea Dovizioso στην όγδοη θέση, με τον ίδιο πάντως να παραδέχεται ότι «... δεν ήταν καλή ημέρα για εμάς σήμερα».

 

«Το απόγευμα βρήκαμε κάποιες δυσκολίες και δεν κάναμε όσους γύρους θα θέλαμε. Δουλεύουμε στα ηλεκτρονικά και ειδικότερα στη χαρτογράφηση, χωρίς ακόμα να έχουμε βρει μια ικανοποιητική λύση».

 

«Αυτό ήταν που δεν μας άφησε να κάνουμε τη συνηθισμένη μας δουλειά του να βελτιώσουμε τις ρυθμίσεις μας. Πάντως παραμένουμε αισιόδοξοι και θα δουλέψουμε για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί αύριο».

 

Ο Andrea Iannone πρόσφατα χτύπησε τον ώμο του και πάλι, με τον Ιταλό να γράφει 1:48,615 και να παίρνει την ένατη θέση.

 

«Δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος, αλλά στο τέλος - και με δεδομένη την κατάστασή μου - πήραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

«Ο ώμος μου πονάει πολύ, αλλά το έχω συνηθίσει αυτό φέτος και σκοπός μου είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό εδώ».

 

«Σήμερα δεν έκανα ένεση. Αύριο θα δούμε πως θα πάει και αν είναι απαραίτητο κάτι θα πάρω διότι θα είναι δύσκολο Σ/Κ χωρίς αναλγητικά».

 

«Θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας στην άσφαλτο επειδή είμαστε πίσω και δεν είμαι ικανοποιημένος με το χρόνο μου σήμερα».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Jorge ήταν λίγο πιο γρήγορος

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Βελτίωση;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ