• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Επιστρέφει στα SBK!
Με οδηγούς τους Alex Lowes και Sylvain Guintoli
Νέα 23/09/2015 - 15:09

Η Yamaha επιβεβαίωσε κι επίσημα ότι - σε συνεργασία με την Crescent Racing - θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK το 2016!

 

Ο Alex Lowes θα παραμείνει στην ομάδα της Crescent, που φεύγει από την Suzuki για χάρη της Yamaha, ενώ το νέο όνομα θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2014, Sylvain Guintoli.

 

Παράλληλα, η Ten Kate Honda δεν χάνει μόνο τον αναβάτη της αλλά και το βασικό της χορηγό την PATA που θα συντροφεύσει τις προσπάθειες των μπλε στα SBK!

 

Η Yamaha είχε πάρει το Πρωτάθλημα με τον Ben Spies το 2009 στα SBK, αλλά αποσύρθηκε στα τέλη του 2011.

 

Από την άλλη αίσθηση προκαλεί και η συνεργασία με την Crescent που έχει συνδέσει το όνομά της με την Suzuki, τόσο στα SBK, όσο και στα BSB και MotoGP.

 

Η νέα μοτοσυκλέτα που θα ριχτεί στη μάχη των SBK είναι η R1 του 2015 που έχει πάρει νίκη στα AMA, στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka, ενώ είναι πρώτη στη βαθμολογία των BSB με αναβάτη τον Josh Brookes.

 

«Πρόκειται για μια πολύ συναρπαστική στιγμή για εμάς και περιμένουμε με ανυπομονησία να επιστρέψουμε στο κορυφαίο επίπεδο των SBK μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας», σχολίασε ο Eric De Seynes της Yamaha.

 

«Έχοντας μπει δυναμικά στο παιχνίδι με τη νέα YZF-R1 - η οποία εξελίχθηκε από την τεχνολογία MotoGP της Yamaha - ήταν ξεκάθαρο ότι θα επιστρέφαμε για να δείξουμε τη δυναμική της νέας μας Superbike».

 

«Χρειαστήκαμε ένα χρόνο για να αποκτήσουμε εμπειρία με τη νέα R1 σε άλλα Πρωταθλήματα, όπου έχουμε πολύ θετικά αποτελέσματα, όπως άλλωστε και τη νίκη στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka».

 

«Τώρα είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο Παγκόσμιο στερέωμα και είμαι χαρούμενος που βρήκαμε στην Crescent τις ίδιες αξίες, όπως τον επαγγελματισμό και το πάθος για τη νίκη».

Επόμενο άρθρο »

Η Ioda με RS-GP το 2016;

« Προηγούμενο άρθρο

Στατιστικά πριν την Aragon!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA