• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: 29η pole για τον Sykes!
Με νέο απόλυτο χρόνο από τον Βρετανό
Νέα 19/09/2015 - 22:33

Την 29η θέση της καριέρας του πήρε στη σημερινή Superpole ο Tom Sykes, καθώς ο τελευταίος του γύρος ήταν αρκετός για να αφήσει στη δεύτερη θέση τον Rea.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013 έκανε 1:40,292, έξι χιλιοστά κάτω από το χρόνο του Loris Baz από το 2014 κι ενώ ο Rea φαινόταν ότι κλείδωνε την pole!

 

Για πρώτη φορά φέτος θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης ο εντυπωσιακός Niccolo Canepa! Ο Ιταλός είχε ρίξει τη μοτοσυκλέτα του το πρωί και ήταν πανευτυχής με το χρόνο του το απόγευμα.

 

Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση στην Superpole ήταν ο Michael Van der Mark! Ο Ολλανδός ήταν απογοητευτικός στις ΕΔ3 (12ος) αλλά με το μαλακό ελαστικό ήταν φοβερός και θα ανοίξει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης!

 

Στην αρχή ο Ολλανδός - Πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport - ακολουθούσε τον Rea, αλλά στη συνέχεια (στο 2ο 15λεπτο) έκανε μόνος του τον καλό του χρόνο!

 

Παρά τις τρεις πτώσεις του σε δυο ημέρες, ο Jordi Torres κατάφερε να πάρει την πέμπτη θέση στο δεύτερο εντός έδρας αγώνα του, με τον Chaz Davies να κλείνει τη δεύτερη σειρά.

 

Ένα 24ωρο περίπου αφότου έκανε τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ2, ο Alex Lowes ήταν ένατος, πίσω από το δίδυμο των Ιταλών, Baiocco και Pirro.

 

Για τον τελευταίο έχει περάσει μια εβδομάδα από την εντυπωσιακή του 5η θέση στις κατατακτήριες του MotoGP στο Misano!

 

Μέχρι τη Superpole ο Leon Haslam έκανε ένα σχετικά καλό Σ/Κ, αλλά σήμερα το απόγευμα απογοήτευσε με την 11η θέση του και θα ξεκινήσει τον αγώνα δίπλα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Sylvain Guintoli.

 

Ο David Salom πέρασε με επιτυχία από την SP1 αλλά στο δεύτερο 15λεπτο της SP2 είχε μια πτώση και οι μηχανικοί του δεν είχαν χρόνο να επισκευάσουν την Pedercini Kawasaki του.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Αγώνας 1: Ο Sykes κέρδισε τη μάχη!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ3: Ο Torres μπροστά από Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA