• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
7ος Αγώνας - Ιταλία (Μugello)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Ανώτερος ο Lorenzo, πήρε την pole!
Δεύτερος ο Marquez, στην πρώτη σειρά ο Rossi!
Νέα 12/09/2015 - 17:27

Με νέο απόλυτο χρόνο πήρε την pole position στην πίστα του Misano ο Jorge Lorenzo, στην προσπάθεια που κάνει να καλύψει τη διαφορά των 12β από τον ομόσταυλό του στη βαθμολογία.

 

Ο χρόνος του αναβάτη της Yamaha ήταν εκπληκτικός (1:32,146), διαλύοντας κυριολεκτικά το 1:32,915 που χάριζε την pole position στον Marc Marquez το 2013. Μάλιστα θα ήταν ακόμα καλύτερος, αν δεν τον καθυστερούσε στο τέλος ο Rossi!

 

Ο Vale ήταν αργός στην αγωνιστική γραμμή και δεν είδε τον Lorenzo που ερχόταν γρήγορα, αναγκάζοντας τον τελευταίο να ανοίξει τη γραμμή του και να αποφύγει τη σύγκρουση.

 

Σ’ αυτό το περιστατικό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος των κατατακτηρίων ο Lorenzo, ο οποίος είπε ότι ενδεχομένως να έκανε ένα ή δυο δέκατα καλύτερο χρόνο αν συνέχιζε.

 

Από την άλλη ο Rossi αστειεύτηκε λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και ο Lorenzo πήρε την pole position. Ο Ιταλός άσος πέτυχε το δικό του στόχο και θα ξεκινήσει τον εντός έδρας αγώνα του από την 1η σειρά.

 

«Βρήκα τον κατάλληλο χώρο και την κατάλληλη στιγμή για να κάνω το γρήγορο γύρο μου. Στο τρίτο κομμάτι είναι όμως που πρέπει να βελτιωθούμε. Ο Jorge έχει τον καλύτερο ρυθμό, αλλά και ο Marquez είναι δυνατός», σχολίασε ο Vale.

 

Ο Marquez δεν μπόρεσε να προσθέσει ακόμα μια pole position στο ενεργητικό του φέτος, μένοντας στη δεύτερη θέση και μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Lorenzo. Αυτός ήταν ο στόχος για τον Ισπανό, ο οποίος όμως δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος:

 

«Έκανα πολλά λάθη, δεν βρήκα τις κατάλληλες ρυθμίσεις και δεν μπόρεσα να κάνω τον καλό γύρο. Είμαι χαρούμενος όμως που είμαστε στην πρώτη σειρά, αυτός ήταν και ο στόχος για σήμερα», σχολίασε.

 

Στα τελευταία λεπτά έμεινε εκτός πρώτης σειράς ο Dani Pedrosa, ο οποίος έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο. Μαζί του θα βρεθεί ο φοβερός Michele Pirro που ήταν σήμερα η καλύτερη Ducati!

 

Ο δοκιμαστής των κόκκινων, στη δεύτερή του έκτακτη συμμετοχή φέτος, επισκίασε τους εργοστασιακούς αναβάτες της Ducati οδηγώντας εξαιρετικά τη μοτοσυκλέτα του και ολοκληρώνοντας μόλις έξι δέκατα πίσω από τον Lorenzo!

 

Την τελευταία θέση στη δεύτερη σειρά πήρε ο Bradley Smith, ενώ στην επόμενη σειρά βρέθηκαν τρεις μοτοσυκλέτες της Ducati, με τους Iannone και Dovizioso να κάνουν τον 7ο και 8ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Petrucci.

 

Τις τελευταίες θέσεις των 12 καλύτερων αναβατών της ημέρας πήραν οι Aleix Espargaro και Cal Crutchlow - οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία από τις ΚΑΤ1 - με τον Pol Espargaro να μένει στη 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: Άρπαξε την pole o Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει το SIN1ORIS RACING

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα