• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι θα κάνει η Yamaha αν φύγει ο LORENZO;
O Edwards θα επιστρέψει στην εργοστασιακή ομάδα ως παρτενέρ του Rossi και ο Spies θα πάρει τη θέση του στην Tech 3!
Νέα 12/07/2009 - 09:18
Κάποτε όλοι ήθελαν να οδηγήσουν μια Honda. Οι εποχές αλλάζουν όμως και τώρα όλοι θέλουν να οδηγήσουν μια Yamaha, μιας και η YZR-M1 είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη μοτοσυκλέτα του γκριντ.

Ο Masao Furusawa αναφερόμενος στο μεταγραφικό παζάρι που έχει «φουντώσει» για τα καλά ξεκαθάρισε πως η εταιρία δεν θέλει να ξοδέψει πακτωλούς χρημάτων για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της.

Με εξαίρεση τον Valentino Rossi που δεσμεύεται με συμβόλαιο και για το 2010 και τον οποίο έχουν σα ...Θεό στην εταιρία (σ.σ. και όχι άδικα αφού ο Ιταλός ήταν αυτός που αναγέννησε τη Yamaha), όλοι οι άλλοι αναβάτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν, είναι «αναλώσιμοι». Ακόμα και ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Jorge Lorenzo τον οποίο φλερτάρει έντονα η Honda και που δεν αποκλείεται να αλλάξει στρατόπεδο από του χρόνου.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Furusawa-son ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία στην εταιρία η οποία έχει ήδη προετοιμαστεί για την μετά-Lorenzo εποχή.

Ποια θα είναι η αντίδρασή της; O Colin Edwards θα επιστρέψει στην εργοστασιακή ομάδα ως παρτενέρ του Valentino Rossi με τον οποίο διατηρούν εκπληκτικές σχέσεις, ενώ το κενό που θα αφήσει ο «Texas Tornado» στην Tech 3 θα το καλύψει ο ταλαντούχος Ben Spies που φέτος στο ντεμπούτο του στο WSBK, βγάζει μάτια με την απόδοση και την ταχύτητά του.

«Έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας. Οι αναβάτες είναι αυτοί που βιάζονται. Αυτή τη στιγμή πολλοί είναι αυτοί που 'χτυπούν' την πόρτα μας», είπε ο Fusurawa και πρόσθεσε αναφερόμενος στη στρατηγική της εταιρίας: «Σε ό,τι αφορά την Tech 3 θα θέλαμε να έχουμε δυο αναβάτες νέους που θα κοστίζουν λιγότερα. Στην περίπτωση που ο Lorenzo αποχωρήσει τότε τα πράγματα θα είναι πολύ εύκολα: Απλά θα βάλουμε και πάλι τον Colin (Edwards) στο πλευρό του Rossi και έτσι θα δώσουμε την ευκαιρία στον Ben Spies να έρθει στα MotoGP οδηγώντας για την Tech3. Προς το παρόν πάντως δεν θέλουμε να ξοδέψουμε περισσότερα χρήματα. Αν η M1 δεν είναι πλέον ανταγωνιστική τότε ναι, θα πρέπει να το κάνουμε».

Επόμενο άρθρο »

GIBERNAU: Τέλος τα MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

FURUSAWA: «Ελπίζω ο Rossi να κλείσει την καριέρα του στη Yamaha»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα