• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Mε εμφάνιση Euro 2008 ο Rossi
Ενόψει Euro 2008 το οποίο ξεκινάει το Σάββατο 7/6 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, o Valentino Rossi αποφάσισε να πρωτοτυπήσει για ακόμα μια φορά.
Νέα 06/06/2008 - 00:00
Ενόψει Euro 2008 το οποίο ξεκινάει το Σάββατο 7/6 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, o Valentino Rossi αποφάσισε να πρωτοτυπήσει για ακόμα μια φορά.

Φανατικός υποστηρικτής της της Εθνικής Ιταλίας ο Doctor, σκέφτηκε να κάνει κάτι που θα παραπέμπει στην κορυφαία διοργάνωση που ξεκινάει σε λίγες ώρες, ενισχύοντας παράλληλα με τον τρόπο του την Squadra Azzura.

Απευθύνθηκε λοιπόν στον στενό του φίλο και «designer guru» Aldo Drudi και αυτός έδωσε τον καλύτερο τού εαυτό.

Η Μ1 του Ρόσι για τον αγώνα της Catalunya (8/6) είναι βαμμένη στα χρώματα της Εθνικής με το μπλε να καλύπτει τις περισσότερες επιφάνειές της, ενώ η ενδυμασία του παραπέμπει σε αυτή ενός ποδοσφαιριστή της Εθνικής.

Το πάνω μέρος της φόρμας του είναι μπλε όπως και οι φανέλες της Squadra Azzura, ενώ στο πίσω μέρος της φόρμας υπάρχει το όνομά του και το αγαπημένο του Νο.46.

Aπό το μπράτσο και κάτω, κυριαρχεί το ροζ ώστε από μακριά να φαίνεται ότι τα χέρια του είναι εκτεθειμένα.

Το καλύτερο όμως είναι το παντελόνι. Στο πάνω μέρος του είναι άσπρο -όπως και τα σορτσάκια της επίσημης εμφάνισης της Εθνικής Ιταλίας-, ενώ το κάτω μέρος είναι μπλε, όπως και οι κάλτσες που φορούν οι Azzuri.

Ενδιάμεσα υπάρχει ροζ χρώμα ακριβώς για τον ίδιο λόγο που υπάρχει το συγκεκριμένο χρώμα και στα χέρια του.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Έτοιμάζεται για... γκολ ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi στο Montmelo με όπλο την παράδοση

Χορηγοί