• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kent: Τριετές συμβόλαιο του πρότεινε η Pramac!
Στα υπόψη και οι Redding και Zarco
Νέα 15/08/2015 - 15:21

Οι τελευταίες πληροφορίες από το paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Brno, θέλουν την Pramac Racing να προτείνει 3ετές συμβόλαιο στον Danny Kent!

 

Με αυτό τον τρόπο θέλει να δελεάσει τον μελλοντικό Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3 τον οποίο πιστεύει πάρα πολύ και μάλιστα – κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη – θα του δώσει μοτοσυκλέτα πολύ κοντά στην εργοστασιακή!

 

Από τους δυο αναβάτες της Pramac, ο Danilo Petrucci – ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της ομάδας από την αρχή της σεζόν – κρατά τη θέση του και τη νέα σεζόν.

 

Αντίθετα ο Yonny Hernandez θα έχει ως το τέλος της σεζόν - ή λιγότερο, ανάλογα με την πορεία των διαπραγματεύσεων – να βελτιώσει τα αποτελέσματά του και να γίνει η έκπληξη, κρατώντας τη θέση του στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

 

Πάντως αυτό θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς η ομάδα πέρα από τον Danny Kent, συζητά για τη δεύτερη θέση του 2016 και με τον Scott Redding αλλά και με τον – κατά πάσα πιθανότητα – μελλοντικό Πρωταθλητή της Moto2, Johann Zarco.

 

Οι προηγούμενες πληροφορίες που ήθελαν τόσο τον Cal Crutchlow, όσο και τον Stefan Bradl να είναι σε συζητήσεις με την ομάδα, διαψεύστηκαν αφενός από τον πρώτο και αφετέρου από τον Guidotti, όσον αφορά στον Bradl.

Επόμενο άρθρο »

Brno: Pole με φοβερό χρόνο ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: 1η pole φέτος για τον Antonelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα