• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno ΕΔ1: Γρηγορότερος όλων ο Lorenzo
Πίσω του οι Marquez-Pedrosa, 6ος ο Rossi
Νέα 14/08/2015 - 13:17

Σε ιδιαίτερα ζεστές συνθήκες για πρωί, με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να φτάνει τους 38ο C, ο Jorge Lorenzo ξεκίνησε με το δεξί τον 11ο Γύρο της φετινής σεζόν.

 

Το 1:56,499δ που έκανε ο Ισπανός άσος ήταν πάνω από το ρεκόρ πίστας που έχει από πέρυσι ο Dani Pedrosa (1:56,027), αλλά αρκετό για να αφήσει δεύτερο τον Marquez.

 

Ο τελευταίος είχε μια πτώση στην 13η στροφή της πίστας όταν και άνοιξε τη γραμμή του, βγήκε στα χαλίκια και προσπάθησε να κρατήσει όρθια τη μοτοσυκλέτα του χωρίς αποτέλεσμα.

 

Την τρίτη θέση πήρε ο Dani Pedrosa, μπροστά από τις δυο εργοστασιακές GP15 της Ducati. Οι Dovizioso και Iannone έχουν καινούργιο κινητήρα και φέρινγκ στο Brno, αν και οι γρήγοροι χρόνοι τους ήρθαν με την προηγούμενη GP15.

 

Ο Dovi ολοκλήρωσε τις ΕΔ1 0,332δ πίσω από τον Lorenzo, ενώ ο Iannone ήταν λιγότερο από ένα δέκατο πιο αργός από τον συμπατριώτη του και στο +0.415δ από την κορυφή.

 

Ο Valentino Rossi ολοκλήρωσε το πρωινό στην έκτη θέση, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να δουλεύει κυρίως στο να βελτιώσει την παρουσία του στις κατατακτήριες και κατ’ επέκταση στο σχηματισμό εκκίνησης της Κυριακής.

 

Ο Bradley Smith έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τις Suzuki των Aleix Espargaro και Maverick Vinales που ήταν στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα. Τη δεκάδα έκλεισε ο Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα