• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Θέλω να συνεχίσω
Αν παρουσιαστεί όμως η κατάλληλη ευκαιρία!
Νέα 07/08/2015 - 12:11

Μπορεί η αβεβαιότητα να πλανάται, όσον αφορά στο μέλλον του Nicky Hayden στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ωστόσο ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου - αν και προβληματισμένος - δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσει στο MotoGP.

 

«Ναι, σίγουρα έχω κάνει σκέψεις, νομίζω αυτό ισχύει για όλους. Θα δούμε τι θα γίνει και τι θα είναι διαθέσιμο. Μου αρέσει ακόμα να οδηγώ αυτές τις μοτοσυκλέτες κι αν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία, τότε ναι, θέλω σίγουρα να συνεχίσω».

 

Ο Hayden είναι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών από το 2003, ενώ τρία χρόνια αργότερα είχε την ευτυχία να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

 

«Υπάρχει μια κάποια καθυστέρηση, αλλά θεωρώ γελοίο το να σκέφτομαι ότι στο μέλλον δεν θα υπάρχουν Αμερικανοί», πρόσθεσε.

 

«Ελπίζω ότι τα MotoAmerica θα δυναμώσουν και θα δώσουν ώθηση στους αναβάτες να εξελιχθούν, να ανέβουν επίπεδο και τότε οι Αμερικανοί θα επιστρέψουν».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Η προσοχή μας στο...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi 2015: Όχι ο πιο σημαντικός Τίτλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ