• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Γιατί όχι στα SBK;
Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω τη νέα χρονιά!
Νέα 21/07/2015 - 15:05

O Nicky Hayden κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ, όταν τον ρωτούσαν αν θα του άρεσε η ιδέα να γίνει ο πρώτος αναβάτης που θα κατακτούσε Τίτλο και στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP, αλλά και στα SBK.

 

Πλέον όμως - και μετά από ενάμιση χρόνο σε OPEN μοτοσυκλέτας και χωρίς σημάδια ότι θα έχει μια πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα το 2016 - ο Αμερικανός αναβάτης φαίνεται να εξετάζει πιο σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο!

 

Ο Πρωταθλητής του 2006, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στα GP ως Πρωταθλητής στα AMA Superbike το 2003, έδωσε το παρόν στη Laguna Seca στον ένατο Γύρο για το φετινό Πρωτάθλημα των SBK.

 

Όταν τον ρώτησαν αν υπάρχει η πιθανότητα να τον δούμε στα SBK στο άμεσο μέλλον, ο Nicky Hayden αποκρίθηκε χαμογελώντας:

 

«Γιατί όχι; Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω τη νέα χρονιά, έτσι υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Ακόμα διασκεδάζω πολύ στους αγώνες. Μ’ αρέσουν τα SBK αλλά είναι νωρίς ακόμη. Θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία».

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν κάνω ιδιαίτερα καλή χρονιά στο MotoGP φέτος, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο. Έτσι, ελπίζω ότι μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα θα κάνουμε καλύτερους αγώνες».

 

«Ελπίζω ότι θα το διασκεδάσω περισσότερο στη συνέχεια. Το πρώτο μισό ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαι υγιής κι έτσι θα το παλέψω», υπογράμμισε ο Nicky Hayden, ο οποίος τις δυο από τις τρεις νίκες του στα GP τις έχει πετύχει στη Laguna Seca!

Επόμενο άρθρο »

Τραγωδία στη Laguna Seca

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Doohan στον Αγώνα των Πρωταθλητών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα