• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόωρο τέλος για Iannone
Στο τεστ του Misano
Νέα 17/07/2015 - 13:02

Η χτεσινή, τελευταία ημέρα του διήμερου τεστ της Ducati στο Misano, ολοκληρώθηκε πολύ πιο νωρίς απ’ ότι θα ήλπιζε ο Andrea Iannone.

 

Ο λόγος ήταν ένας αναπάντεχος πόνος στον αριστερό του ώμο, τον οποίο είχε τραυματίσει τον Μάιο στις ιδιωτικές δοκιμές των κόκκινων στο Mugello.

 

«Σε μιάμιση ημέρα δοκιμών, χρησιμοποιήσαμε τρία ελαστικά - όλα σκληρά - ενώ ούτε σήμερα το πρωί (σ.σ. χτες) φορέσαμε ένα μαλακό», σχολίασε ο Ιταλός που έκανε συνολικά 101 γύρους.

 

«Παρά ταύτα, καταφέραμε να είμαστε πιο γρήγοροι από χτες για πάνω από μισό δευτερόλεπτο. Ήταν σημαντικό για εμάς και είμαι χαρούμενος με το τεστ».

 

«Είμαι απλά απογοητευμένος που έπρεπε να ολοκληρώσω την ημέρα πιο νωρίς. Δυστυχώς όμως ο ώμος μου με πονούσε πραγματικά πολύ και δεν μπορούσα να πάω γρήγορα ή να πιέσω».

 

«Πάντως κατάφερα να έχω καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα μου, κάναμε καλή δουλειά και μαζέψαμε πολύ καλή πληροφόρηση για το μέλλον», πρόσθεσε ο Iannone που είχε καλύτερο χρόνο το 1:32,7.

 

Στο Misano ήταν και ο Michele Pirro - ο δοκιμαστής της ομάδας που δούλεψε κυρίως στα ηλεκτρονικά - αλλά και ο Danilo Petrucci ο οποίος είχε στη διάθεσή του την GP14,2 του Hernandez.

 

Ο Petrucci αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα με την GP14,1.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Συνέντευξη με την Ειρήνη Ρομποτή

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δυο δύσκολες ημέρες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα