• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Βρήκαμε κάτι!
Μένει να δούμε αν θα δουλέψει στο Πρωτάθλημα
Νέα 17/07/2015 - 10:58

Ο Marc Marquez, μετά το τέλος και της δεύτερης ημέρας δοκιμών στο Misano, ήταν πολύ χαρούμενος επειδή βρήκε κάτι στο set-up της RC213V του!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατάφερε να κατεβάσει περίπου τρία δέκατα τον ήδη πολύ καλό χρόνο που έκανε την Τετάρτη (περισσότερα εδώ).

 

Αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα όμως τον Marquez, δεν ήταν οι εξαιρετικοί του χρόνοι αλλά η πρόοδος που έκανε με τη μοτοσυκλέτα του.

 

«Είμαι χαρούμενος με τις δυο προηγούμενες ημέρες, κάναμε εξαιρετική δουλειά στο set-up και τώρα νιώθω πιο άνετα», σχολίασε.

 

«Ειδικά το πρωί, όταν η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη, καταφέραμε να βρούμε κάτι που βελτίωσε την αίσθησή μου και τώρα μένει να δούμε αν θα δουλέψει στους επόμενους Γύρους».

 

Το άλλο σημαντικό κομμάτι της χτεσινής ημέρας, ήταν το γεγονός ότι ο Marquez ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του 2016.

 

«Δοκίμασα και την πρωτότυπη του 2016 και βρήκαμε κάτι καλό, αλλά θα τη δοκιμάσουμε και αύριο (σ.σ. σήμερα) με τα ελαστικά της νέας χρονιάς ώστε να δώσουμε πληροφόρηση στους μηχανικούς του HRC».

 

«Το απόγευμα η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή, αλλά είμαι χαρούμενος με το ρυθμό μου ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες. Ακόμα μια δύσκολη ημέρα και μετά μας αξίζουν διακοπές».

Επόμενο άρθρο »

Espargarò και Cardús Οδηγούν το Opel GTC OPC

« Προηγούμενο άρθρο

Χρήσιμο τεστ για τον Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα