• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna Seca: Stoner – Rossi μπροστά στο Ζέσταμα πριν τον αγώνα
Αν η φυσική κατάσταση του Αυστραλού αποδειχτεί καλή, τότε μπορεί να έχουμε μια επανάληψη της περσινής μάχης
Νέα 05/07/2009 - 18:59

 

Το πρωινό Ζέσταμα στην Laguna Seca δεν έγινε κάτω από ζεστές συνθήκες, αφού η θερμοκρασία στην Καλιφορνέζικη πίστα ήταν στους 16ο Κελσίου και η άσφαλτος ήταν μόλις στους 22ο, αρκετά μακριά από τους 46ο έως 48ο που θα έχει το μεσημέρι (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας), την ώρα του αγώνα.

 

Αυτό δεν εμπόδισε τον Casey Stoner να σημειώσει έναν πολύ καλό χρόνο στους μόλις 6 γύρους που έκανε, αφού ως γνωστόν είναι χτυπημένος από χθες και θέλει να κρατήσει όσες περισσότερες δυνάμεις μπορεί, ώστε ενδεχομένως να πιέσει κάπως τον Valentino Rossi που φαίνεται ότι είναι το μεγάλο φαβορί. Βέβαια αν η φυσική κατάσταση του Αυστραλού αποδειχτεί καλή, τότε μπορεί να έχουμε μια επανάληψη της περσινής μάχης, όπου τα πράγματα ήταν αντίστροφα με τον Stoner να είναι το μεγάλο φαβορί.

 

Στο 1:21.918 της Ducati GP9, η Μ1 του Rossi απάντησε με 1:21.998, αλλά με τον «γιατρό» να μην μπορεί να βρει τη συνταγή για το τελευταίο κομμάτι της πίστας, όπου εξακολουθεί όπως και χθες να χάνει σημαντικό χρόνο. Και αυτό παρά το ότι χτες δήλωσε ότι θα δουλέψουν με την ομάδα στο να το βελτιώσουν!

 

Πίσω από τους 2 μονομάχους – όπως φαίνεται προς το παρόν – ο Dani Pedrosa βάζει υποψηφιότητα για το 3ο σκαλί του βάθρου, με σταθερά γρήγορους γύρους, κοντά στο 1:22.3.

Λίγο πιο πίσω ο τοπικός Colin Edwards που θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί μπροστά.

Στην 5η θέση έκπληξη θεωρείται η παρουσία του Jorge Lorenzo που φοράει ειδικό νάρθηκα στο δεξί του ώμο, που βγήκε χτες στην πτώση του, ενώ με δυσκολία περπατάει, από τους πόνους και τα τραύματα στο δεξί του πόδι, κοντά στην περιοχή του αστραγάλου. Επειδή ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να ανασύρει απίστευτες δυνάμεις, δεν αποκλείεται να τον δούμε να παλεύει για το βάθρο!

 

Στην 6η θέση ο Andrea Dovizioso, απαλλάχτηκε για λίγο από τον εφιάλτη που λέγεται Toni Elias, αφού ο Ισπανός που μέχρι χτες τα πήγε τέλεια, σήμερα είχε μια πτώση που τον άφησε μόλις 12ο.

Ευχάριστη έκπληξη για την Ducati και τον ίδιο, ο 7ος χρόνος του Nicky Hayden, με το «αμερικάνικο» βάψιμο στη μοτοσυκλέτα, τη στολή και το κράνος του.

Ο 8ος Marco Melandri είχε και αυτός μια πτώση στην 5η στροφή, που έκανε αρκετή ζημιά στη μοτοσυκλέτα, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες για τον ίδιο.

 

Σε 3 ώρες περίπου θα ξέρουμε τι ρόλο θα παίξουν όλα αυτά στον 8ο φετινό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Επόμενο άρθρο »

MONTEREY: Η 5η Ιουλίου ανακηρύχθηκε «ROSSI DAY»!!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna Seca: Οι ιδιαιτερότητες της πίστας! Φωτογραφικό αφιέρωμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA