• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Αγώνας 1: Επίδειξη δύναμης ο Sykes
Το 1-2 έκανε η Kawasaki, στο βάθρο ο Davies
Νέα 21/06/2015 - 16:39

Το πρώτο σκέλος στο Misano ανήκε στον εξαιρετικό Tom Sykes, ο οποίος από τη στιγμή που έσβησαν τα φώτα, μέχρι και τη γραμμή τερματισμού, δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα!

 

Ήταν η 25η νίκη του Sykes στα SBK, με τον Βρετανό να έχει σταθερό και γρήγορο ρυθμό στα 2/3 του αγώνα, με την τελική διαφορά των 3,6δ να μην λέει όλη την αλήθεια για την κυριαρχία του.

 

Για πρώτη φορά φέτος ο Rea κινδύνευσε να μην τερματίσει στις πρώτες δυο θέσεις ενός αγώνα, αλλά μετά τα μισά του αγώνα ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση! Ο Ιρλανδός ήταν ο μόνος που φόρεσε το πιο σκληρό πίσω ελαστικό της Pirelli, μια κίνηση που δεν του βγήκε.

 

Από τους 21 γύρους του αγώνα, ο Giugliano ήταν στη δεύτερη θέση στους 18 αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να ανέβει καν στο βάθρο! Ο ομόσταυλός του ήταν σε καταπληκτική ημέρα!

 

Ο Davies αν και ξεκίνησε από την 4η σειρά τον αγώνα, κατάφερε στον προτελευταίο γύρο να περάσει τον Giugliano και να εξασφαλίσει το 800ό βάθρο της Ducati στα SBK! Όμως δεν ήταν αρκετό!

 

Ο Βρετανός συνέχιζε να πιέζει μέχρι και την τελευταία στροφή της πίστας τον δεύτερο Rea! Στην τελευταία κλειστή δεξιά βρήκε τρόπο να περάσει τον αντίπαλό του, αλλά αναπόφευκτα ανοίχτηκε και ο Rea τον ξαναπέρασε.

 

Αντίθετα πολύ απογοητευμένος ήταν ο Giugliano που έχασε πολύ στο τέλος. Παρά ταύτα δεν ενέδωσε και πάλεψε για τη δεύτερη θέση μέχρι και τον 20ο γύρο, όταν στην Curvone συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορούσε να την πάρει.

 

Πιο πίσω, ο Max Biaggi αναγκάστηκε να σηκώσει τη μοτοσυκλέτα του και να γλυτώσει τα χειρότερα από μια επαφή που είχε με τον Sylvain Guintoli μόλις στον πρώτο γύρο!

 

Στη συνέχεια είχε σταθερή απόδοση αλλά όχι και το ρυθμό να ακολουθήσει τους μπροστά, προσπαθώντας - ανεπιτυχώς - στο τέλος να πάρει την πέμπτη θέση από τον Leon Haslam.

 

Μια συναρπαστική τετραπλή μάχη έλαβε χώρα από τέσσερεις αναβάτες, με νικητή τον Ayrton Badovini.

 

Ο Ιταλός μόλις που κατάφερε να κερδίσει τον Michele Pirro στην καρώ σημαία, με τον Guintoli να παίρνει την ένατη θέση αφήνοντας τον Van der Mark δέκατο.

 

Και οι δυο αναβάτες της Honda αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα πρόσφυσης στους τελευταίους γύρους του αγώνα, με την φρέσκια σχετικά άσφαλτο να καταπονεί ιδιαίτερα το πίσω ελαστικό.

Επόμενο άρθρο »

Misano Αγώνας 2: Στην κορυφή ο Rea

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Superpole: Ο Sykes την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA