• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao ΕΔ3: Οι τρεις πρώτοι στα 50χιλ!
Συνεχίζεται η μάχη Giugliano με τις 2 Kawasaki
Νέα 06/06/2015 - 15:12

Ο Jonathan Rea βρέθηκε και πάλι στην πρώτη θέση των χρόνων, μετά το τέλος και των ΕΔ3 σήμερα το πρωί στην Πορτογαλία, με τις διαφορές των τριών πρώτων να μην ξεπερνούν τα 50 χιλιοστά!

 

Έχοντας βρεθεί στη δεύτερη θέση χτες, ο Rea έκανε πολύ γρήγορα έναν χρόνο στο 1:42,916 κι έμεινε στην κορυφή της λίστας έκτοτε.

 

Οι μάχες ανάμεσα στις δυο εργοστασιακές Kawasaki και την Ducati του Davide Giugliano συνεχίστηκαν, με τον Ιταλό να γράφει στο τέλος 1:42,928 και να μένει μόλις 12χιλ πίσω από τον αντίπαλό του!

 

Μάλιστα, ο αναβάτης της Ducati θα ήταν σίγουρα πρώτος, αν δεν έχανε πολύ χρόνο στο τελευταίο κομμάτι της πίστας του Portimao.

 

Χτες το απόγευμα, ο Romano Albesiano της Aprilia δήλωνε ότι περίμενε σήμερα τους αναβάτες του πολύ πιο κοντά στις Kawasaki και στις Ducati.

 

Κάνοντας το ντεμπούτο του στην τεχνική και δύσκολη πίστα του Portimao, ο Jordi Torres ήταν εντυπωσιακός και με χρόνο μόλις δυο δέκατα πάνω από τον αντίστοιχο του Rea.

 

Από την πλευρά του, ο Haslam - που ευτυχώς δεν του ξαναπαρουσιάστηκαν τα προβλήματα που είχε την Παρασκευή το πρωί κι έχασε όλες τις ΕΔ1 - ήταν μόλις ένα δέκατο πάνω από τον ομόσταυλό του, στην 5η θέση.

 

Ακολούθησε ο Chaz Davies, ο οποίος τα πήγε περίφημα στο πρώτο μισό της πίστας στο γρήγορο γύρο του, στο δεύτερο όμως πλήρωσε ένα λάθος του κι έπεσε στην 6η θέση.

 

Μόλις 4 χιλιοστά πιο πίσω, πήρε θέση ο Ayrton Badovini, αφήνοντας πίσω του στη λίστα με τους χρόνους τον συμπατριώτη του Matteo Baiocco.

 

Ο Guintoli κατάφερε και πέρασε στην SP2 απευθείας, μετά τον ένατο χρόνο που έκανε σήμερα το πρωί, με τον ομόσταυλό του να είναι απογοητευτικός και να ολοκληρώνει μόλις 14ος.

 

Ο Salom ήταν ο τελευταίος που πέρασε αυτόματα στην SP2, ενώ οι Lowes και Leon Camier δεν τα κατάφεραν και θα χρειαστεί να δώσουν μάχη στην απογευματινή SP1.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Η pole στον Giugliano!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Catalunya: Αμφίβολος ο Rins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA