• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο στόμα του καρχαρία!
Eπίσκεψη στα περίφημα Universal Studios Hollywood στο Los Angeles
Νέα 01/07/2009 - 10:45

Οι προετοιμασίες για το Red Bull U.S. Grand Prix στην Laguna Seca βρίσκονται στο τελικό στάδιο και οι Randy de Puniet, Toni Elías, Casey Stoner, μπήκαν πιο βαθειά στην ατμόσφαιρα της Καλιφόρνια με μια επίσκεψη στα περίφημα Universal Studios Hollywood στο Los Angeles.

O Stoner κυρίαρχος του σύμπαντος...
O Stoner κυρίαρχος του σύμπαντος...

 

Στο σκηνικό των «Jaws», ο Ισπανός οδηγός της Gresini Honda έβαλε το κεφάλι του στα σαγόνια του καρχαρία, σε μια κίνηση που μπορεί να δείχνει και την αγωνία του για την τύχη του την επόμενη χρονιά, τώρα που ανακοινώθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον Marco Simoncelli για το 2010.

 

Από τη μεριά του ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 προτίμησε να φωτογραφηθεί δίπλα στην υδρόγειο, στην προσπάθειά του να κυριαρχήσει στον κόσμο για άλλη μια χρονιά, αν και αυτό το τριήμερο δεν έχει ενοχλήσεις από το στομάχι του.

Ανατρεπτικός ο Randy με τους Simpsons
Ανατρεπτικός ο Randy με τους Simpsons

 

Ο Γάλλος της παρέας παρέα με τους «The Simpsons», επιβεβαιώνει το ανατρεπτικό του φετινό προφίλ, που μπορεί και αφήνει αιχμές στους εργοστασιακούς οδηγούς της Honda.

 

Oι τρεις οδηγοί μετά την επίσκεψη αυτή πήραν την Route 101 που οδηγεί στην Laguna και τώρα προετοιμάζονται ψυχολογικά για τον αγώνα, που πέρυσι έδωσε το ψυχολογικό προβάδισμα στον Rossi, με το περίφημο πια προσπέρασμα επί του Stoner στην πιο ονομαστή στροφή του Παγκοσμίου, την Corkscrew.

 

Στο κόκκινο χαλί οι τρεις οδηγοί!
Στο κόκκινο χαλί οι τρεις οδηγοί!

Επόμενο άρθρο »

Χάνει τη Laguna Seca ο Κallio

« Προηγούμενο άρθρο

Assen GP 250: Aoyama μετά από δράμα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα