• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: ΕΔ3
Δυνατός ο Bastianini, πτώση για Kent-Vazquez
Νέα 16/05/2015 - 11:35

Στο δέκατο γύρο του, ο Enea Bastianini, ήταν ο πρώτος που έπεσε κάτω από το 1:43 και το 1:42.900 έμελε να είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα το πρωί από τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας.

 

Οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, με τους δέκα πρώτους να έχουν διαφορά κάτω από τέσσερα δέκατα!

 

Οι ΚΤΜ μείωσαν τη διαφορά από τις κυρίαρχες χτες Honda και ο Isaac Vinales βελτιώθηκε περισσότερο απ’ όλους σήμερα, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση των ΕΔ3.

 

Πιο πίσω ο Miguel Oliveira, ακόμα μια ΚΤΜ, με τους τρεις πρώτους να απέχουν μόλις 64 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Ο Danny Kent δεν απέφυγε το λάθος στα τελευταία λεπτά και είχε μια ανώδυνη πτώση, ενώ την ίδια μοίρα - λίγο αργότερα - είχε και ο ομόσταυλός του, ο Efren Vazquez.

 

Οι δυο τους ήταν στην τέταρτη και έκτη θέση αντίστοιχα, με τον Fabio Quartararo να μπαίνει σφήνα ανάμεσά τους και να είναι ο πρώτος Γάλλος και μάλιστα με διαφορά, καθώς ο Masbou απογοητεύει, όντας 26ος σήμερα το πρωί.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Δεν τα πήγαμε άσχημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ