• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Team Gas Gas: Βάθρο για Barragan και Ventura
Στο Ισπανικό Grand Prix της Jerez
Νέα Αγοράς 12/05/2015 - 13:58

Ο Diogo Ventura το Σάββατο στην Junior και ο Jonathan Barragan την Κυριακή στην Ε3, κατέκτησαν δυο βάθρα στην επιστροφή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro σε Ευρωπαϊκό έδαφος.

 

Οι δυο αναβάτες της Gas Gas έφυγαν χαρούμενοι από την Ισπανική πίστα, χάρη στα θετικά αποτελέσματα σε δύσκολες συνθήκες στις ειδικές, με πολύ υψηλή θερμοκρασία και σκόνη.

 

«Την πρώτη ημέρα, στην πρώτη ειδική έκανα μερικά λάθη και προσπάθησα να καλύψω το έδαφος, αλλά όπως είδαμε οι μπροστά είχαν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους. Στο τέλος ήμουν έκτος», σχολίασε ο Barragan.

 

«Την Κυριακή όμως πήρα την τρίτη θέση! Η κατηγορία είναι τρελή! Έχω κερδίσει περισσότερες από τις μισές ειδικές, αλλά έπεσα κι έχασα είκοσι δευτερόλεπτα. Αυτά έχουν οι αγώνες enduro».

 

«Στόχος μου είναι να είμαι στην πεντάδα και είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα μου. Μου δίνει μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια».

 

Από την άλλη, ο Diogo Ventura σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι το Σάββατο ήμουν καλός. Ήμουν μόνο δευτερόλεπτα από την κορυφή και κέρδισα το Supertest της Παρασκευής».

 

«Ξεκίνησα δυνατά και είχα το προβάδισμα στην κατηγορία μου, αλλά δυσκολευόμουν με αντίπαλο τον McCanney και στο τέλος έμεινα δεύτερος μετά από δυο πτώσεις. Μετά η κατηγορία ήταν πιο ανταγωνιστική».

 

«Πάλευα να είμαι στις τρεις πρώτες θέσεις, αλλά ένα κλαδί ή μια πέτρα έκοψε το σωλήνα της βενζίνης. Κρίμα, διότι σε μια πολύζεστή ημέρα χάσαμε πολύτιμους βαθμούς για το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Ο OTE TV σε tablets και smartphones!

« Προηγούμενο άρθρο

Στον Τζωρτζόπουλο τα κράνη SCORPION-EXO

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα