• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η εργοστασιακή ομάδα Enduro Gas Gas
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro 2015
Νέα Αγοράς 04/05/2015 - 10:48

Δελτίο Τύπου

 
Jonathan Barragan teammate με το Γάλλο Antoine Basset στην κατηγορία Ε3 και o Ιταλός Jonathan Manzi στην Ε1, και ο Πορτογάλος Diogo Ventura στην κατηγορία Junior.
 
Ο Jonathan Barragán και ο Jonathan Manzi ήταν οι δύο σημαντικές προσθήκες της σεζόν για τη Gas Gas Factory Team. Ο Barragán αγωνίζεται στο Παγκόσμιο και το Ισπανικό Enduro στο τιμόνι του ισχυρού Gas Gas EC 300, μαζί με τον Antoine Basset, που ανανέωσε το συμβόλαιό του, και ο οποίος επίσης παίρνει μέρος στο World GP και το Γαλλικό Πρωτάθλημα Enduro.
 
Πέμπτος στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior, ο Diogo Ventura κυνηγάει τον τίτλο σ’αυτή τη μοναδική κατηγορία που δεν έχει περιορισμό κυβικών. Ο Diogo επέλεξε φέτος το δίχρονο Gas Gas 250, που θεωρεί ότι είναι πιο ευέλικτο για να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του.  Αγωνίζεται επίσης τόσο στο Ισπανικό, όσο και το Πορτογαλικό Εθνικό Πρωτάθλημα.
 
Τέλος, ο Jonathan Manzi, o οποίος αγωνίζεται και με την ιταλική “Assoluto”, θα είναι στo τιμόνι του νέου Gas Gas EC 250 F, στην κατηγορία Ε1.

GAS GAS ENDURO FACTORY TEAM
#6 ANTOINE BASSET GG EC 300 Enduro 3
#7 JONATHAN BARRAGÁN GG EC 300 Enduro 3
#61 JONATHAN MANZI GG EC 250 F Enduro 1
#52 DIOGO VENTURA GG EC 250 Enduro Júnior



 

 

Παράλληλα με την επίσημη εργοστασιακή ομάδα, η Gas Gas  θα υποστηρίξει σε όλη τη σεζόν την  GAS GAS PONS TEAM, με αναβάτες τους Marc Solà (Ε3) και Sergi Casany (JOP & Junior 125 cc).

Επόμενο άρθρο »

Στον Τζωρτζόπουλο τα κράνη SCORPION-EXO

« Προηγούμενο άρθρο

Ηλεκτρονικό περιοδικό από την Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα