• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει και την Jerez ο Pedrosa
Στη θέση του και πάλι ο Aoyama
Νέα 28/04/2015 - 17:14

Ο Dani Pedrosa δεν θα δώσει το παρόν ούτε στον Γύρο της Jerez, παρά τα λόγια του Livio Suppo νωρίτερα, ότι θα δοκιμάσει την Παρασκευή το χέρι του και στη συνέχεια θα παρθεί η απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι.

 

Ο Ισπανός του HRC το ανακοίνωσε ο ίδιος στο blog του στην ιστοσελίδα της Repsol, γράφοντας ότι δοκίμασε να οδηγήσει supermoto και παρά το ότι τα κατάφερε, είχε προβλήματα μετά την οδήγηση.

 

Έχοντας χάσει ήδη δυο αγώνες φέτος, ο Dani Pedrosa θεωρεί ότι είναι καλύτερο να χάσει και την Jerez για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο Le Mans, δυο εβδομάδες μετά την Ισπανία.

 

Η προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει κοντά στο 100% και να είναι ανταγωνιστικός για το υπόλοιπο της σεζόν, χωρίς να επισπεύσει τη συμμετοχή του σε κάποιο Grand Prix και να χειροτερεύσει την κατάστασή του.

 

Με τον Pedrosa εκτός, ο Hiroshi Aoyama θα βρεθεί και πάλι στο γκαράζ του HRC δίπλα στον Marc Marquez, καθώς - προς απογοήτευση πολλών - δεν ακούστηκε καθόλου το όνομα του Stoner ως πιθανού αντικαταστάτη του Ισπανού.

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι και ο Marquez αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού, όπου και έκανε επέμβαση τοποθετώντας πλάκα τιτανίου.

 

Οπωσδήποτε ο πόνος θα παίξει το ρόλο του για τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος όμως φαίνεται διατεθειμένος να τον ξεπεράσει και να αγωνιστεί στην Ισπανία, όπου πέρυσι είχε πάρει τη νίκη από την pole position.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Αγγίζοντας τα 200!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα