• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ASSEN: Ο καιρός θα παίξει και πάλι το παιχνίδι του!
Η πρόβλεψη του καιρού για αύριο μιλάει για 15ο θερμοκρασία την ώρα του ΜotoGP και για αρκετές πιθανότητες βροχής και καταιγίδας!
Νέα 26/06/2009 - 11:55

Η πρόβλεψη του καιρού για αύριο μιλάει για 15ο θερμοκρασία την ώρα του ΜotoGP και για αρκετές πιθανότητες βροχής και καταιγίδας! Τα δεδομένα αυτά αλλάζουν όλες τις ρυθμίσεις που έχουν κάνει τις δύο προηγούμενες ημέρες οι ομάδες, που όπως λέει και ο Rossi θα είναι τυχεροί αν η βροχή έλθει και στο πρωινό ζέσταμα, ώστε να καταφέρουν οι ομάδες να βρουν το βρόχινο set-up και να μην πάνε στο αγώνα, βασισμένοι μόνο στα δεδομένα προηγούμενων αγώνων σε άλλες πίστες.

Σε τέτοια περίπτωση θα δούμε αν οι υπερευαίσθητες Yamaha, λόγω του μικρότερου μεταξονίου, θα καταφέρουν κάτι καλό βασισμένες στα καλύτερα ηλεκτρονικά που έχουν, αλλά και στο γεγονός ότι από αυτόν τον αγώνα και οι 4 οδηγοί των Μ1 προτίμησαν τις ρυθμίσεις με λίγο μεγαλύτερο μεταξόνιο που κάνει τη μοτοσυκλέτα σταθερότερη.

Θα δούμε όμως και τι μπορεί να κάνει ο Stoner με την DucatiGP9, που έχει δείξει ότι είναι «παντός καιρού» και ότι μπορεί να τα βάζει με το θεριό που κινείται περισσότερο από κάθε άλλη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας.

Η Honda με το νέο πλαίσιο στις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες φαίνεται να λύνει τα προβλήματα σταθερότητας στο φρενάρισμα και να βελτιώνει την είσοδο στη στροφή και τώρα θα δούμε αν αυτό το νέο πλαίσιο ζεσταίνει τα Bridgestone και στο βρεγμένο.

Για τη Suzuki θεωρητικά το βρεγμένο είναι μια καλή περίπτωση, αφού ο Vermeulen (οδήγησε τη μοτοσυκλέτα του Barry Sheene που βρίσκεται στο μουσείο του Assen) είναι ο θεός της βροχής (σύμφωνα και με τον Rossi) και ο Capirossi τα πήγε καλά στο βρεγμένο μέρος του αγώνα στο Mugello.

OMarcoMelandri και η Kawasaki σίγουρα εύχονται την περίπτωση της βροχής, όπου έδειξαν την αξία τους και στο LeMans αλλά και στο Mugello. Στο στεγνό το πλαίσιό τους ακόμη έχει προβλήματα στη συνεργασία με τα ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης της πρόσφυσης.

Όπως και νάχει οι ουρανοί του Assen θα παίξουν το σημαντικότερο ρόλο, ακυρώνοντας τις προβλέψεις που προκύπτουν από τις σημερινές Κατατακτήριες Δοκιμές.

 

Επόμενο άρθρο »

ΑSSEN: 100άρης ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Δύο μοτοσυκλέτες ανά οδηγό και το 2010

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα