• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Είπαν για την Ducati!
Rossi: Η Ducati ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Marquez!
Νέα 26/03/2015 - 10:14

Η Ducati και η GP15 αποτελούν το επίκεντρο των συζητήσεων, λίγες ώρες πριν την έναρξη των πρώτων ελεύθερων δοκιμών στην πίστα Losail του Qatar. Παρακάτω παραθέτουμε τη γνώμη ορισμένων από τους αντιπάλους των κόκκινων μοτοσυκλετών, όπως εκφράστηκαν χτες Τετάρτη, στη συνέντευξη τύπου.

 

«Φυσικά οι αναβάτες της Yamaha και ο ομόσταυλός μου ο Dani θα είναι πολύ δυνατοί, όπως κάθε χρόνο. Όλα δείχνουν όμως ότι η Ducati έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα», σχολίασε ο Marc Marquez που ήταν και ο μόνος που τερμάτισε στο τεστ του Qatar μπροστά από μια GP15.

 

«Θα είναι δυνατές και αυτό το Σ/Κ και θα είναι δύσκολο να παλέψουμε μαζί τους. Θα είναι όμως ωραίο για το Πρωτάθλημα και θα έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε περισσότερους κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις. Και οι δυο, αλλά ειδικά ο Dovi, έχουν εμπειρία και θα είναι εκεί».

 

Από την πλευρά του ο Valentino Rossi προχώρησε ακόμη περισσότερο κι έχρισε την GP15 ως τον πλησιέστερο αντίπαλο του Marquez στο Qatar! «Απ’ ότι είδαμε στο τεστ, οι δυο Ducati ήταν και οι πιο κοντινές μοτοσυκλέτες στον Marquez, διότι είναι γρήγορες στον ένα γύρο αλλά και σε ρυθμό».

 

Ο ομόσταυλός του, Jorge Lorenzo, πρόσθεσε: «Προφανώς στο τεστ ήταν πολλοί αναβάτες πολύ κοντά και είδαμε τις Ducati πιο δυνατές από πέρυσι. Έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα».

 

Από την πλευρά του, ο Bradley Smith θεωρεί ότι οι πρώτοι τρεις είναι αρκετά μπροστά από τους υπόλοιπους και θα είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να τους κοντράρει. «Ο Marc και οι δυο Ducati είναι ένα βήμα μπροστά αυτή τη στιγμή και δεν βλέπω κάποιον να τους απειλεί».

 

«Δεν είδαμε τις προσομοιώσεις τους, αλλά αν είναι 0,4δ μπροστά σε κάθε γύρο, μιλάμε για τέσσερα δευτερόλεπτα και δύσκολα καλύπτονται. Είναι ωραίο για το άθλημα, αλλά χειρότερο για εμάς, γιατί δύσκολα θα έχουμε περιθώριο για το βάθρο. Ωστόσο είμαστε δορυφορική ομάδα και αυτό που περιμένουν από εμάς είναι να είμαστε οι κορυφαίοι δορυφορικοί και όχι να νικήσουμε τις Ducati».

 

Τέλος, ο Cal Crutchlow - μέχρι πέρυσι αναβάτης των κόκκινων - δεν έχει εκπλαγεί από την απόδοση της GP15, έχοντας πάρει μια πρώτη γεύση του σχεδιασμού της νέας μοτοσυκλέτας από τον Gigi DallIgna.

 

«Τα ίδια όπως πέρυσι, όταν είχα δει τα σχέδια και τον τρόπο κατασκευής. Είναι ιδιαίτερη, δεν υπάρχει αμφιβολία επ’ αυτού. Γρήγορη στην ευθεία, στρίβει καλύτερα και με δυο γρήγορους αναβάτες, όλοι οι υπόλοιποι θα τα βρούμε σκούρα. Εγώ πήρα την απόφασή μου και δεν μετανιώνω. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Έχασε το μεγάλο του χορηγό ο Aspar!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA