• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Θα τα πάμε καλά στο Qatar!
Iannone: Νιώθω σίγουρος για τον 1ο αγώνα
Νέα 25/03/2015 - 16:10

Μετά τα χειμερινά τεστ σε Μαλαισία και Qatar, οι αναβάτες της Ducati είναι έτοιμοι για τον εναρκτήριο Γύρο της σεζόν στην πίστα Losail αυτό το Σ/Κ.

 

Τόσο ο Andrea Dovizioso, όσο και ο Andrea Iannone θα χρησιμοποιήσουν την ολοκαίνουργια GP15 στον πρώτο αγώνα της σεζόν, μια μοτοσυκλέτα που παρουσιάστηκε για πρώτη φόρα στο κοινό πριν από περίπου ένα μήνα!

 

Η νέα μοτοσυκλέτα έχει δείξει - χωρίς αμφιβολία - πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσει σε ακόμα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο! Άλλωστε μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα που έχει μόλις κάτι παραπάνω από 1000χλμ!

 

«Είμαι χαρούμενος με το τεστ στο Qatar, διότι ήμουν γρήγορος τόσο με το καινούργιο, όσο και με το μαλακό ελαστικό. Ξεκινάω τη σεζόν με αισιοδοξία, διότι η GP15 είναι πολύ καλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο», σχολίασε ο Andrea Dovizioso.

 

«Στο Qatar προσαρμόστηκε αμέσως και πολύ καλά και νομίζω ότι θα τα πάμε καλά στον αγώνα. Η πίστα είναι μάλλον ασυνήθιστη, αλλά πάντα τα πήγαινα καλά εδώ οπότε ανυπομονώ να πάρω θέση στο grid για τον πρώτο αγώνα».

 

Από την πλευρά του, ο Andrea Iannone τόνισε: «Είμαι χαρούμενος με το τεστ στην Losail και με τη δουλειά που βγάλαμε. Λυπάμαι μόνο που δεν καταφέραμε να κάνουμε δοκιμές την τελευταία ημέρα, διότι θέλαμε να κάνουμε περισσότερη δουλειά στην GP15».

 

«Πάντως το σίγουρο είναι ότι από το βράδυ της Πέμπτης θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και νιώθω σίγουρος για τον αγώνα. Για μένα η πίστα είναι καταπληκτική και ο αγώνας το βράδυ είναι πάντα υπέροχος».

 

«Μ’ αρέσει πολύ η Losail. Έχω κερδίσει εδώ στο παρελθόν κι έχω πάρει κι άλλα βάθρα κι έτσι στα σίγουρα μιλάμε για μια πίστα πολύ ευνοϊκή για εμένα», πρόσθεσε ο Iannone.

 

Δείτε τις ώρες των μεταδόσεων εδώ!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

«Χαρούμενος και σίγουρος» ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα