• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi ονειρεύεται τις 24 ώρες του Le Mans!
O Iταλός θέλει να τρέξει στον θρυλικό αγώνα αντοχής αλλά και σε αγώνα των Nascar...
Νέα 24/06/2009 - 11:20
O δρόμος προς το ένατο περνάει από τον «Καθεδρικό» του Assen. Εκεί ο Valentino Rossi θα με ηθικό στα ύψη μετά την εκπληκτική νίκη στην Catalunya θα παλέψει για την 100η νίκη της καριέρας του.

«Ελπίζω ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει αυτή η νίκη. Δεν είναι πάντως κάποια ψύχωση. Ο στόχος είναι το Πρωτάθλημα και για να καταφέρω να πετύχω αυτόν τον στόχο θα πρέπει να νικήσω κάποιους αγώνες ακόμα, οπότε θα πρέπει να φτάσω ή και να ξεπεράσω τις 100 νίκες», σχολίασε ο Ιταλός πολυπρωταθλητής.

Στην ολλανδική πίστα ο Doctor μετράει έξι νίκες, τα τελευταία χρόνια όμως αντιμετωπίζει προβλήματα. Το 2006 αγωνίστηκε τραυματίας μετά την πτώση του στις δοκιμές, κατάφερε όμως να τερματίσει όγδοος, ενώ πέρσι έπεσε στον πρώτο γύρο με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον αγώνα στην 11η θέση.

Σε αυτήν την πίστα πάντως το 2007 σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες νίκες τις καριέρας του, έχοντας ξεκινήσει από την 11η θέση του γκριντ.

Στο μεταξύ σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο Rossi αποκάλυψε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στα Nascar αλλά και στις 24 ώρες του Le Mans!

Ως ανήσυχο πνεύμα που είναι έχει πάρει μέρος σε αγώνες του WRC, έχει κάνει δοκιμές με μονοθέσιο της Formula 1, με πρωτότυπο που παίρνει μέρος σε αγώνες αντοχής και με αυτοκίνητο του DTM. Η λαχτάρα του για τα μηχανοκίνητα σπορ όμως δεν σταματάει εκεί.

«Θέλω να τρέξω σε αγώνα των Nascar και στις 24 ώρες του Le Mans. Πρόκειται για έναν θρυλικό αγώνα που μου αρέσει πολύ. Κάποια μέρα μπορεί να τρέξω», είπε ο αναβάτης της Fiat Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

Δεν προχωράει η πρόταση για κατάργηση της εφεδρικής μοτοσυκλέτας

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφίες από τον αγώνα στην πίστα Catalunya της Ισπανίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα