• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bayliss: Όπως παλιά!
Χρησιμοποίησε τα ίδια «κόλπα» όπως και πριν 7 χρόνια!
Νέα 20/03/2015 - 17:49

Στο παρελθόν κατέφυγε ο Αυστραλός σούπερ σταρ των SBK, Troy Bayliss, αντλώντας πολύτιμες λύσεις για να στήσει τη μοτοσυκλέτα του στις δυο περιόδους δοκιμών της σημερινής ημέρας στην Ταϋλάνδη.

 

Ο Αυστραλός τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής «πείραζε» συνεχώς την Panigale του με γνώμονα το παρελθόν και τις κινήσεις που έκανε εφτά χρόνια πριν (!) κατορθώνοντας να κερδίζει συνεχώς έδαφος και να σκαρφαλώσει στο τέλος της ημέρας στην εξαιρετική έβδομη θέση!

 

«Είχαμε μερικά δράματα σήμερα που μας στέρησαν χρόνο το πρωί. Καλά ένιωθα στα πρώτα ελεύθερα, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ήξερα ότι στη συνέχεια θα ήμουν πιο γρήγορος με το μαλακό ελαστικό και είχα δίκιο», σχολίασε ο Bayliss, ο οποίος έμεινε μόνο ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο!

 

«Μετά όμως κάναμε μερικές αλλαγές, αλλαγές που χρησιμοποιούσαμε στο παρελθόν και μπόρεσα να κατεβάσω χρόνο, με τον ταχύτερο γύρο μου να γίνεται σε ελαστικό που είχε ήδη 13 γύρους πάνω του! Είμαι πολύ χαρούμενος και όταν κατέβηκα από τη μοτοσυκλέτα, ένιωσα όπως πριν από εφτά χρόνια!»

 

Να θυμίσουμε ότι ο 45χρονος αναβάτης αντικαθιστά τον τραυματία Davide Giugliano στην ομάδα της Aruba.ti Ducati, επιστρέφοντας στη δράση για πρώτη φορά μετά το 2008, όταν και αποσύρθηκε.

Επόμενο άρθρο »

SBK Thai ΕΔ3: Καμία βελτίωση στους χρόνους

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Είναι μια ωραία πίστα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα