• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2015: Πιο ολοκληρωμένος αναβάτης ο Rabat!
Πλέον είμαι γρήγορος και στο βρεγμένο!
Νέα 20/03/2015 - 13:19

Μπορεί την τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Jerez ο Tito Rabat να είχε ένα σφοδρό highside - γλυτώνοντας ευτυχώς τα χειρότερα - ωστόσο το θετικό για τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή είναι το γεγονός ότι μετά από 100+ γύρους στο βρεγμένο, πλέον νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του σε αντίστοιχες συνθήκες.

 

«Ενδεχομένως οι περισσότεροι να μην ήταν ικανοποιημένοι με τη βροχή εδώ, ωστόσο για μένα οι συνθήκες αυτές ήταν οι καλύτερες», σχολίασε ο Tito Rabat.

 

«Για να αγωνιστείς στο βρεγμένο, πρέπει να κάνει δοκιμές στο βρεγμένο και είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να το κάνουμε αυτό αυτή την εβδομάδα».

 

«Την πρώτη ημέρα η αίσθησή μας δεν ήταν τόσο καλή, τη δεύτερη όμως ήταν καλύτερη και την τρίτη κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, με την πίστα να είναι πιο βρεγμένη από κάθε άλλη ημέρα».

 

«Αντί να είμαι δυο ή τρία δευτερόλεπτα πίσω από αυτούς που είναι γρήγοροι στο βρεγμένο, είμαι πολύ πιο κοντά και σε ορισμένες περιπτώσεις είμαι και πιο γρήγορος».

 

«Έτσι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος με ό,τι πετύχαμε σ’ αυτό το τεστ, παρά την πτώση που είχα. Κατάφερα να μετατρέψω την αδυναμία μου σε δυνατό χαρτί. Τώρα ξέρω ότι είμαι γρήγορος τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο».

Επόμενο άρθρο »

Rea: Είναι μια ωραία πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Thai ΕΔ2: Ο Lowes 1ος, απίστευτος Bayliss!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα