• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Thai ΕΔ1: To 1-2 η Kawasaki
Στην πρώτη περίοδο δοκιμών που γίνεται ποτέ στην Ταϋλάνδη!
Νέα 20/03/2015 - 09:56

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μεγάλη νίκη του Jonathan Rea στην Αυστραλία και ο αναβάτης της Kawasaki δείχνει τις «άγριες» διαθέσεις του και στο δεύτερο Γύρο του Πρωταθλήματος που ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα!

 

Ο Rea σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά στην Ταϋλάνδη, σε μια πίστα - Chang International Circuit - την οποία επισκέπτονται για πρώτη φορά τα Superbike.

 

Η πρώτη περίοδος δοκιμών ήταν εκτεταμένη χρονικά για να δοθεί η ευκαιρία στους αναβάτες να μάθουν την πίστα. Μετά από 40 λεπτά ο Rea είχε γράψει 1:35.920 ενώ στη συνέχεια οι προσπάθειές του ανταμείφθηκαν μ’ ένα 1:35.004 το οποίο δεν κατάφερε να πλησιάσει κανείς από τους αντιπάλους του.

 

Ο πιο κοντινός ήταν ο Tom Sykes, ο ομόσταυλός του στο γκαράζ των πράσινων, ο οποίος όμως έμεινε πάνω από εφτά δέκατα πίσω του! Πάντως οι δυο Kawasaki ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον δεύτερο Γύρο, καθώς ήταν οι μόνες μοτοσυκλέτες που έπεσαν κάτω από το 1:36.

 

Από την τρίτη θέση και κάτω οι διαφορές ήταν από ένα δευτερόλεπτο και πάνω από την κορυφή, με τον εντυπωσιακό Jordi Torres να είναι ο μόνος αναβάτης που ξεπέρασε το φράγμα των 300χλμ/ώρα πάνω στην Aprilia του!

 

Ο Torres κατάφερε να αφήσει πίσω του τόσο τον Chaz Davies της Aruba Ducati, ο οποίος είχε και μια πτώση, όσο και τον Alex Lowes της Crescent Suzuki. Πίσω τους, ο Leon Haslam κατάφερε να κάνει καλύτερο χρόνο από τον αναβάτη που τον αντικατέστησε στην Pata Honda, τον Michael van der Mark.

 

Αξιοσημείωτη η όγδοη θέση του David Salom πάνω στην Pedercini Kawasaki του, με τον Ισπανό να επιστρέφει για πρώτη φορά σε πίστα μετά το ατύχημα με πολλά χιλιόμετρα που είχε στο Phillip Island.

 

Ο Leandro Mercado της Barni Ducati και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sylvain Guintoli συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, μπροστά από τους Sylvain Barrier, Randy de Puniet, Nico Terol και Troy Bayliss, με τον Αυστραλό θρύλο να παίρνει μια πολύ καλή 14η θέση το πρωί.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha και Honda μιλούν για την GP15

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα