• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Volt 220
Sport ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με αυτονομία 220χλμ
Τεστ-Μοντέλα 08/03/2015 - 16:16

Μια νέα σειρά ηλεκτρικών μοτοσυκλετών παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε Έκθεση Μοτοσυκλέτας στην Ιρλανδία, συμπεριλαμβανομένης μιας sport μοτοσυκλέτας με αυτονομία περίπου στα 220 χιλιόμετρα!

 

H Volt 220 - όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο εμπνευσμένο από τους αγώνες μοντέλο - αγγίζει τα 100 χλμ/ώρα σε τελική, ενώ το όνομά του μάλλον οφείλεται στα 220 χιλιόμετρα αυτονομίας.

 

Μαζί με την Volt 220, παρουσιάστηκαν και τρία ηλεκτρικά σκούτερ: το Volt 90, «ένα μοντέρνο maxi σκούτερ», το Volt 70, «ένα μοντέρνο σκούτερ για καθημερινές μετακινήσεις» και το City 60, «ένα διασκεδαστικό ηλεκτρικό σκούτερ για την πόλη».

 

«Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έρχεται από τον αναβάτη που θέλει ένα μέσο χαμηλού κόστους συντήρησης για την μετακίνησή του.», σχολίασε ο Colin Darby της Ιρλανδικής Volt Motorcycles που κατασκευάζει τα παραπάνω μοντέλα.

 

«Αν αναλογιστείτε ότι ο μέσος όρος μετακινήσεων είναι περίπου 20 χλμ ανά ημέρα και ότι το ηλεκτρικό μέσο κοστίζει 200€ το χρόνο, τότε βγαίνει νόημα. Στόχος μας δεν είναι να αντικαταστήσουμε, αλλά να συμπληρώσουμε την εμπειρία των αναβατών και να τους γλυτώσουμε χρήματα μακροπρόθεσμα».

 

«Φυσικά θέλουμε να το καταφέρουμε αυτό, διατηρώντας σε συναρπαστικά και διασκεδαστικά επίπεδα την μοτοσυκλετιστική εμπειρία».

Επόμενο άρθρο »

Kawasaki Ninja R2!

« Προηγούμενο άρθρο

SUZUKI UH200 ABS BURGMAN

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα