• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Talmasci και η Mol στη χώρα του ΜotoGP
Ο Talmacsi είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός οδηγός στην Ουγγαρία
Νέα 19/06/2009 - 10:49

O Gabor Talmacsi και η Ουγγρική εταιρία Mol (MagyarOlaj), από τις πρώτες εταιρίες πετρελαιοειδών στην Κεντρική Ευρώπη και προσωπικός χορηγός του οδηγού που έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2007 στα 125, παρουσίασαν στον τοπικό τύπο στη Βουδαπέστη το πρόγραμμα της συμμετοχής τους στο MotoGP με την ομάδα ScotRacingTeamγια το 2009. 

 

Μάλιστα όλοι οι εμπλεκόμενοι δουλεύουν στο να καθοριστούν οι συνθήκες της συνεργασίας και τα επόμενα χρόνια. Ο Talmacsiείναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός οδηγός στην Ουγγαρία, καθώς ο τίτλος του αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας. Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε ο πρόεδρος της Mol, oκ. ZsoltHernadi, μαζί με το μάνατζμεντ της ScotRacing, τον CiranoMularoni και τον μάνατζερ του οδηγού StefanoFavaro, δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από την εξέλιξη. «Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου στο MotoGP» είπε ο Talmacsi, που την επόμενη εβδομάδα θα συμμετέχει στο Ολλανδικό GrandPrix, δίπλα στον ομόσταυλο YukiTakahashi.

 

Στην πίστα αυτή ο Ούγγρος έχει κερδίσει δύο φορές στη μικρή κατηγορία και μετά τον αγώνα και το τεστ της Βαρκελώνης είναι αισιόδοξος για κάτι καλό. Το σημαντικό είναι ότι έφθασε στη μεγάλη κατηγορία, μετά από πολλά χρόνια μονοπωλίου από τις μεγάλες δυνάμεις του μηχανοκίνητου χώρου, ένας οδηγός από χώρα με μικρότερη παράδοση.

 

Αυτό δείχνει ότι αν κάποιος είναι αποφασισμένος και αποδείξει το ταλέντο του, υπάρχει χώρος στον κόσμο του MotoGP. Ας το ακούσουν αυτό οι Έλληνες μικροί οδηγοί που θα ασχοληθούν με την HellasNSFAcademy!

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: Άρχισε η δράση

« Προηγούμενο άρθρο

Talmacsi: «Πιστεύω ότι έχω θέση στα MotoGP»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα